Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s dvd mechanikou

Od: saturnvm* odpovědí: 1 změna:

Ahoj,jen byl potřeboval poradit:

Mám nový notebook od UMAX necelé dva měsíce starý.DVD mechanika fungovala bez problémů.Ale najednou se mi stává,že když třeba vložím pálené cd s hudbou,tak se mi zobrazí,že je tento disk prázdný.Když do mechaniky vložím cd-rw,tak mi tento disk mechanika nenačte vůbec,když do ní vložím pálený film v klasickém dvd formátu,někdy to mechanika vezme,jindy se ozývá pískání a nepříjemné zvuky a nic se neděje.Při dvd ve formátu divx sice takové problémy nemám,ale stejně né vždy tyto disky mechanika načte.S originály je to úplně v pohodě.

Poradtě prosím,jestli je závada v mechanice nebo je to softwarový problém.Jestli mám reklamovat.Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tohle bych reklamoval. S tím nic nenaděláš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]