Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z Uni zjistit Ip

Od: kartacek* odpovědí: 10 změna:
Pls jde nejak zjistit z ICQ cisla (uni) IPadresu? Diky moc

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
ne, musel by ti jej rict dotycny sam nebo by ho ICQ.com mohlo sdelit napr. policii nebo tak.

kartacek*
hodnocení

To je hloupost jde to...
derek*
Ano, existuj(ovala) utilita ktera dokazala zjistit IP prave pripojeneho usera, ale ne vzdy to fungovalo stoprocentne a posledni dobou se stavalo ze tenhle zastaraly soft se nechytal na novy verze ICQ. Jinak tusim ze by to nejakym zpusobem mel umet Trillian nebo Miranda a to jako normalni soucast user infa.
dallda
Presne tak takova utilita EXISTOVALA, ale protoze hodne lidem se nelibyly tyhle nekale praktiky, tak firma vytvarejici ICQ temhle utilitkam zrusila funkcnost. Jedinna sance, ze ziskas IP adresu uzivatele, je ze si sam uzivatel povoli zobrazeni IP adresy v infu no a jeste jeden zpusob tu je a to ze ti ten clovek posle soubor a protoze vetsinou to nejde pres server, tak odchycenim IP adresy z ktere prijdou data zjistis to co chces, ale jen tak z cisla UIN to zjistit nejde.
dagmar*
Tak bych se zeptala na obrácený postup - když dávám někde třeba na foru příspěvek jde to udělat tak, aby se tam moje připojení nezobrazilo?
No pokud se budeš připojovat přes proxy server, tak se tam nezobrazí tvoje IP adresa, ale adresa právě toho serveru. Pokud bude těch serverů zapojeno několik za sebou, tak pak bude obtížné tě i zpětně vystopovat.
dagmar*

Spidere děkuji, jsem už starší osoba, tak promiň, že to není odborné. Ten server přes který jsem připojena nastálo /jak se dělá třeba pro celý blok se společnou anténou/ má tak specifický název připojení, že jsem okamžitě k poznání, pokud jsem se tam již jednou přihlásila jménem. Někdy přece jen člověk napíše i něco osobního a tak třeba nechce, aby každý věděl o koho jde.

Proto jsem se ptala. Ještě jednou dík.

myslim, ze vam nezbyva nic jineho nez si vybirat fora, kde se IP nezobrazuje. Tech je podle me vetsina.

kartacek*
hodnocení

Ale urcite to nejak musi jit. Ja pouzivam Mirandu a mam skritou ip adresu. A jeden clovek si ji pres nejakou untilitku zjistil. Ale pres jakou?
derek*
stacilo trochu hledat a nasel jsem patch na poslednich pet verzi icq -> ven000m.ru/down.php .
krom toho jsem se bavil se znamym a ten me ujistil ze Miranda to umi taky, bud sama o sobe nebo s pomoci pluginu.
jestli si se snazil googlit (o cem ale pochybuju), tak neni divu ze jsi nic nenasel, protoze icq cislo se oznacuje UIN, ne UNI ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]