Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám k ntb připojené přes zelenej jack repráky, který maj ovládání hlasitosti a v ní další jacky pro mikrofon a sluchátka. Já připojím jenom mikrofon a jak nastavit ntb, aby chápal, že chci použít mikrofon ten externě připojený a ne vestavěný v ntb?
Žádný nově zapojený mikrofon mi nevyběhne, ani v nastavení zvuku jiný než interní není.
Nevíte někdo prosím, díky.
Áha...a to zjistim jak?
Někde jsem právě četla, že některý ntb mají sice jack jenom pro sluchátka neb repro, ale funguje i jako jack pro mikrofon.
Tak mám třídílný.
A kdybych teda odpojila repráky a připojila ten mikrofon tak to mi taky nepude, protože jack je jenom pro repráky/sluchátka?
Ten konektor v ntb je určený pro sluchátka s mikrofonem, která mají ten čtyřdílný konektor. Jestli tam bude fungovat samotný mikrofon si netroufnu tvrdit, i když by snad měl. Jedině to zkusit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.