Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ramky 8gb

Od: pcpcpcpc odpovědí: 11 změna:
Dobrý den kde bych koupil (bazar, obchod) ramky 8gb 4x2gb do základní desky GIGABYTE GA 870A UD3 REV 3.0 dekuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tady máš výběr, až oči přecházejí;)

Do bazaru bych asi nešel, nikdy nevíš, co koupíš.

Pak raději než na Bazoši hledej tady. Pozor, je tam hodně notebookových, které jsou rozměrově menší.

hodnocení

1x

V support listu máte seznam ramek, které jsou ověřené. Neriskujte nákupem jiných - může to být zbytečný vyhození peněz. V bazarech - kamenných nebo aukru - bych moc nepočítal s kvalitou a zárukou. To už radši z e-bay UK - USA. Nedávno mi přišly ramky na NTB za třetinu ceny v CZ z USA, zcela nové a bez onoho "madeinchina".

martindonc*
hodnocení

0x
Já bych to chtěl spíše z bazaru
doplněno 04.02.18 12:21: Jenom se tak zeptám. To je jedno jaky ty ramky budou mit cipsety? Dekuji

Obvykle to nevadí. Ale raději použij značkové RAM se stejnými chipsety. Zeppelin nekupuj!

martindonc*
hodnocení

0x
Prosím a dáte mi tu nějake odkazy z bazaru na nějake ramky do te desky.4x2gb. Dekuji moc

Viz moje odpověď ve 12:23.

martindonc*
Ale tam nejsou 4x2gb.

Taky 4x2GB nekoupíš. Musíš to projít a buď použít 2x4GB, tedy pokud to tvoje deska zkousne, nebo vybrat 2x(2x2GB). Jinak to dohromady nedáš. I proto je lepší koupit 2x(2x2GB) nové a stejné.

martindonc*
hodnocení

0x
sbazar.cz/...
tyto tam budou fungovat

Jestli jsou ještě k mání, neměl bys s nimi mít problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]