Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wifi - router

Od: cb110® odpovědí: 7 změna:

Poraďte, slušný router cena/výkon

díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

0x
Bez bližších informací mohu doporučit pouze tento. Tohle je velmi slušný router. Měl jsem tu čest si ho na víkend otestovat doma a je to opravdu bezkonkurenční zařízení, nic lepšího jsem neměl v ruce czc.cz/...
hodnocení

no takovou bombu jsem až zas tak nemyslel, ale přesto dík

still10k*
Tak jestli jde jen o takto jednoduchý rozvod signálu v ne moc zarušeném prostředí, stačí opravdu nějaký normální router :) Po doporučení známého jsem koupil tento: czc.cz/...
Pokrývám s ním větší byt a signál slušně chytám až na parkovišti u domu (tj. vzdálenost cca těch 20 metrů od routeru). Zatím šlape bezproblémů.

rv*
hodnocení

0x

Záleží na tom, jaké mám požadavky a co využiji. Jestli stačí, aby měl wifi a byl to router, tak nemá cenu platit za něco navíc. Něco navíc: 2 pásma, rodičovská kontrola (časové odpojování zařízení - třeba mobilů), rychlost LAN 1 Gigabit.

hodnocení

0x

tak tak - každý má jiné potřeby. Já mám doma přes rok access-pointy.heureka.cz/... - pro mé potřeby a vzdálenost od routeru naprosto bez potíží. Otec má RD s více roztaženými pokoji, koupil si access-pointy.heureka.cz/...

Takže pokud nedáte cenový strop a nějaké podmínky, nebudete spokojen s odpovědí.

hodnocení

no asi bude umístěn na půdě staršího "rd. baráku" do L, stropy žádnej železobeton, zdi - místy 0,7m cihelný no a dosah tak 20 m, jenom wifi, žádný vychytávky navíc nepotřebuju. cena - česká, čím míň, tím líp;)
jestli je to už lepší specifikace

rv*

Tak to snad splní každý, který ná anténu (teda nebral bych takové přímo do zásuvky). Používám i aliexpress.com/..., ale jenom jako wifi přístupový bod pro mobily, tablety. Další zařízení jsou uvnitř LAN propojena přes GB switche.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]