Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,poradí někdo, jak úspěšně přenést záložky z Firefoxu do Internet Exploreru 11? Kde dělám chybu? PC - OS - Windows 7.
1/ Z Firefoxu Quantum 58 jsem exportoval záložky do souboru html, v souboru uloženém na disku je pak v pořádku a funkční celý rozsáhlý soubor záložek rozdělený do 28 složek, stejně jako v Mozille.
2/ Po provedení importu tohoto souboru do Oblíbených položek Internet Exploreru 11 se z původních 28 složek přenese jen 20 složek, chybí 8 složek, dle názvu A - F. Adresy ve složkách správně fungují, současně se tyto složky objeví i v "Oblíbených položkách" na disku. Vše se projeví stejně i po několikerém opakování akce.
Děkuji za radu, jak to vyřešit. Je chyba v postupu, nebo někde v nastavení prohlížeče?
Děkuji za reakci na mou otázku. Ano, bylo to dané velikostí souboru, ale ne co do množství dat, ale asi počtem exportovaných a importovaných složek. Když na dotaz nikdo nereagoval, zkoušel jsem to dál a učinil jsem ještě jeden - úspěšný pokus. Prvních 8 složek, co se nedařilo importovat do IE jsem zkusmo přesunul do deváté složky. Pak se export a import podařil, složky jsem v IE z deváté složky přesunul zpět na svá místa. Vše správně funguje. Všechny soubory ve složkách /adresy/ se správně přenesly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.