Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přesun záložek z Firefoxu do Inter. Exploreru

Od: vitovec® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,poradí někdo, jak úspěšně přenést záložky z Firefoxu do Internet Exploreru 11? Kde dělám chybu? PC - OS - Windows 7.

1/ Z Firefoxu Quantum 58 jsem exportoval záložky do souboru html, v souboru uloženém na disku je pak v pořádku a funkční celý rozsáhlý soubor záložek rozdělený do 28 složek, stejně jako v Mozille.

2/ Po provedení importu tohoto souboru do Oblíbených položek Internet Exploreru 11 se z původních 28 složek přenese jen 20 složek, chybí 8 složek, dle názvu A - F. Adresy ve složkách správně fungují, současně se tyto složky objeví i v "Oblíbených položkách" na disku. Vše se projeví stejně i po několikerém opakování akce.

Děkuji za radu, jak to vyřešit. Je chyba v postupu, nebo někde v nastavení prohlížeče?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x

já bch to viděl na moc velký soubor

hodnocení

Děkuji za reakci na mou otázku. Ano, bylo to dané velikostí souboru, ale ne co do množství dat, ale asi počtem exportovaných a importovaných složek. Když na dotaz nikdo nereagoval, zkoušel jsem to dál a učinil jsem ještě jeden - úspěšný pokus. Prvních 8 složek, co se nedařilo importovat do IE jsem zkusmo přesunul do deváté složky. Pak se export a import podařil, složky jsem v IE z deváté složky přesunul zpět na svá místa. Vše správně funguje. Všechny soubory ve složkách /adresy/ se správně přenesly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]