Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ve škole nám zadali úkol natočit nebo vytvořit reklamu. Chtěl bych vytvořit reklamu na jeden obchůdek v našem městě. Představu bych měl že by se video skládalo z obrázků které se přibližují s melodií v pozadí. K tomu buď čtený text nebo jen psaný text. Nevíte jak to utvořit?
Děkuji za odpovědi
Za mne - úplně v pohodě pokud máš chytrý mobil (dělám to běžně) a není tedy úplně blbý - natáčej videa , a pak si stáhni appku power direktor z obchodu play(zdarma) pak to sestříhej, dej titulky , hudbu a poznámky a různé ptákovinky a máš co chceš neb potřebuješ . Vše to uděláš v telefonu v HD rozlišení pak si to dáš do PC a paráda, Tak vyzkoušej , já jsem s tím moc spokojený.
pro ernie - vypadá to překvapivě dobře , je to v Hd takže v televizi ok , můžeš i s fotek , a oproti pinnacle studio které též používám to mám v telefonu během chvilky a zdá se mi to mnohem jednodušší a pro mne tedy dostačující.
Možná než o něčem prohlásíš že to stojí za prd tak by to chtělo vyzkoušet.
Zdarec.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.