Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace windows 7

Od: dlefin odpovědí: 10 změna:

Dbrý den potřebuji radu odborníků.Přeinstaloval jsem si windows 10 ale můj počítač nestíha a velmi se spomalil tak bych se chtěl vrátit na staré windows 7.Půjde to se vrátit pokud koupím oryginalní licenci.Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Buď jste provedl upgrade z W7 - pak není problém vrátit se zpět k W7 nebo jste provedl čistou instalaci W10 a to budete potřebovat formát disku a čistou instalaci W7.

delfin
hodnocení

Určitě upgrade žadný klíč jsem neměl ale vrátit se uš nejde.

hodnocení

0x

Pokud od přeinstalace neuplynul ještě měsíc, měl by být návrat pomocí Nastavení - Aktualizece a zabezpečení bez problémů.

Pokud ne, tak naisntaluj původní W7 s původní licencí. Nebo byly upirátěné?;)

Takže na noťasu by měl být štítek s klíčem. Na stránkách Mrkvosoftu stáhnete STEJNOU verzi W7, která tam byla původně a nainstalujete. Nevidím v tom problém.

V případě, že klíč není, zavolejte na podporu Mrkvosoftu, vysvětlete jim situaci a myslím, že se dohodnete. Ale ten štítek by měl na spodku noťasu skutečně být.

delfin
hodnocení

Piradské nebyli protože byli přeistalované musím koupyt novou licenci.

Nechápu... Jedině že to byla OEM licence a měnil jsi základní desku. Jinak je ta licence platná i po x přeinstalacích na stejné desce.

(Piradské nebyli ... byli... koupyt ... brrrrr)

delfin
hodnocení

Byla to OEM licence desku jsem neměnil je to v notebooku.

hodnocení

0x

Jestliže byly předinstalované, musíte mít i produktový klíč k aktivaci. Až od Windows 8 nahoru se štítek nevylepoval, protože byl kód uložen přímo v BIOSu a instalace si jej načetla sama.

delfin
hodnocení

Produktový klíč nemám a není ani nikde nalepený

planetka*
Stahnětete si program - ProduKey tam je čísloi licence Win.z kterého se upgradovalo.Ja jsem upgradoval na 10.Win a původní­ licence č.Win.7 se mi v tomto programu objevila.Program mi poradil zde jeden rádce jemu také dík.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]