Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych poradit s výběrem monitoru k PC,ale nevím který,Pomoz te mi prosím. ![]()
Hlavně s IPS podsvícením. Chtěl jsem ušetřit, koupil bez této technologie a hořce lituji. Teď budu muset stávající monitor prodat se ztrátou a jít stejně do IPS. Je sice mnohem dražší, ale ten rozdíl je propastný. Samozřejmě, pokud na tom chcete dělat jen účetnictví, tak vám IPS bude k ničemu...
IPS podsvícení je co? IPS je typ LCD panelu. Podsvícení může mít LED nebo CCFL.
V dnešní době bych bral určitě s LED podsvícením. Ale záleží na co monitor má. Jestli na prohlížení internetu nebo na grafiku, to je sakra rozdíl ![]()
Co taky předpokládat než že mě někdo bude chytat za slovo. Myslel jsem, aby ten monitor hlavně disponoval IPS, jinak s LED podsvícením souhlasím. I na Internetu jsou ovšem fotky a videa a ten rozdíl v kvalitě podání barev a pozorovacích uhlech je dramatický. Z těch panelů na které vede odkaz tazatele bych už žádný nechtěl ani zadarmo.
...koukám že jdeš po větších...měl jsem 17 palců, přešel na 19" a vracet na menší bych se už nechtěl. Kluk přes počítače doporučuje BENQ nebo ACER podsvětlený TLD technologií -že to nevidí s LED diodovým do budoucna dobře. Ledkový dobře podsvětlujou i při přímém slunci. Osobně bych volil LED kvůli spotřebě. TLD podsvětlení vydrží tak dva roky nepřetržitého provozu a jde na servis...teda u BENQu. Vyber s vestavěnými reproduktory (co kdyby), výstupy D-Sub(VGA)+DVI+HDMI, může mít i USB, výstup na sluchátka se taky hodí a s trochou přepychu i dotykáč ( okolo 15 000,-Kč
)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.