Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych poradit s výběrem monitoru k PC,ale nevím který,Pomoz te mi prosím.
Hlavně s IPS podsvícením. Chtěl jsem ušetřit, koupil bez této technologie a hořce lituji. Teď budu muset stávající monitor prodat se ztrátou a jít stejně do IPS. Je sice mnohem dražší, ale ten rozdíl je propastný. Samozřejmě, pokud na tom chcete dělat jen účetnictví, tak vám IPS bude k ničemu...
IPS podsvícení je co? IPS je typ LCD panelu. Podsvícení může mít LED nebo CCFL.
V dnešní době bych bral určitě s LED podsvícením. Ale záleží na co monitor má. Jestli na prohlížení internetu nebo na grafiku, to je sakra rozdíl
Co taky předpokládat než že mě někdo bude chytat za slovo. Myslel jsem, aby ten monitor hlavně disponoval IPS, jinak s LED podsvícením souhlasím. I na Internetu jsou ovšem fotky a videa a ten rozdíl v kvalitě podání barev a pozorovacích uhlech je dramatický. Z těch panelů na které vede odkaz tazatele bych už žádný nechtěl ani zadarmo.
...koukám že jdeš po větších...měl jsem 17 palců, přešel na 19" a vracet na menší bych se už nechtěl. Kluk přes počítače doporučuje BENQ nebo ACER podsvětlený TLD technologií -že to nevidí s LED diodovým do budoucna dobře. Ledkový dobře podsvětlujou i při přímém slunci. Osobně bych volil LED kvůli spotřebě. TLD podsvětlení vydrží tak dva roky nepřetržitého provozu a jde na servis...teda u BENQu. Vyber s vestavěnými reproduktory (co kdyby), výstupy D-Sub(VGA)+DVI+HDMI, může mít i USB, výstup na sluchátka se taky hodí a s trochou přepychu i dotykáč ( okolo 15 000,-Kč)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.