Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem, mám dvd mechaniku LG gsa-h20L. Je stará cca rok a pár měsíců. Ze dne na den mi mechanika přestala přehrávat všechno , co do ní vložím , prostě to vypadá jako bych tam žádné CD nedal(blikne to asi 4krát a pak nic).Zkoušel jsem přeinstalovat firmware, odinstalovat ovladače a znova je nainstalovat, vyměnit datový kabel, zkontrolovat bios, mám 2 mechaniky , takže jsem ji zkusil také přehodit mezi MASTER a SLAVE. druhá mechanika funguje bez problému
Vypalovačka byla fakt bezproblémová a vše přehrála, (takže si myslím že to nebude zašpiněním čočky).
Všude je mechanika brána jako by byla bez problémů(windows) ale vypadá to , jako by nedokázala detekovat disky.
Děkuji všem mockrát za jakoukoliv radu nebo nápad.
no určitě by to bylo jednodušší , ale záručák je ve špatném stavu , když se to řekne jemně a slušně.
čistící dvd jsem zkoušel , ale nepomohlo. Dík moc za nápady. koupil jsem si už novou samsung sh223f. ale stejně mi vadí , že ta lg nefunguje , celkem mi vyhovovala.
jestli někdo má nějaký nápad tak pisněte díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.