Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, omlouvám se za možná triviální dotaz, chci si nainstalovat MS Visual Studio a řeším, na který z pevných disků to bude vhodnější, mám 256 GB SSD a 1 TB HDD, s tím, že SSD je pro systém a základní programy, kam byste mi doporučili instalaci? Nebo je to ve výsledku jedno? Děkuji mnohokrát
minimální požadavky :
Místo na pevném disku: až 130 GB volného místa v závislosti na nainstalovaných funkcích; typické instalace vyžadují 20–50 GB volného místa.
Program samozřejmě bude rychlejší při instalaci na SSD, ale odstřelíte si polovinu kapacity disku - pokud máte Office a další programy na SSD, pak instalujte na ten větší.
já bych postupoval jako vždycky, aplikace a data bych striktně držel co nejdál od sebe. Takže radím studio nainstalovat na systémový disk, tam kde máte Windows.
No ale měl bych dotaz já na vás. Co s tím Visual Studiem chcete dělat? Jestli chcete programovat, pak existují lepší možnosti. S Visual Studiem si do PC natáhnete celou horu balastu, který nikdy nepoužijete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.