Nejste přihlášen/a.
Podle návodu mi vyšlo toto-Viz obrázek.Měl jsem Win.XP pak přeinstal na Win.7(Byla to licence Oem !)pak to vše upgradoval na Win.10.Profes.Podle přiloženého návodu mi vyšlo že mám v PC Win.Retail nikoliv Oem licence -Proč?.Jak tomu rozumět?(Po upgradu jsem neprovaděl žádnou jinou čistou instalaci).Dík všem za odpověď.Hezký den
> Licence OEM je vázaná na konkrétní počítač a se smrtí základní desky končí i licence.
To neni pravda, licence tim nekonci.
To bude tím upgradem na WIN10. Číslo ti bude fungovat to z WIN7, akorát se na Microsoftu ověřilo a do budoucna by ti mělo normálně běhat rovnou při instalaci Win10 i bez upgradu. Mimochodem, mám to na počítači stejně. Co vlastně se snažíš vyřešit?
Tak při čisté instal Win.10 z upgrade dám Nemám kod Product Key (Viz obrázek) a po instalaci se sám Win.10 z aktivuje a hotovo.Proto,že je vedená jako dříve aktivovaná upgradem.(Bude to čistá instalace Oem verze vázana na desku)Dík všem za rady.Jen jsem nechápal obrázek 1. proč to píše Win.RETAIL verze když byla oem.Kdyby mi táto deska v Pc odešla tak stejně budu potřebovat Licen.Key Win.10 na novou desku.Jinak se doporučuje po upgrade udělat čistou instalaci a to můžu jak jsem popsal bez klíče po upgrade.
Mohl jsi tam bouchnout číslo z Win7 a uvidíš, že by ho to vzalo. Buď při instalaci a nebo po nainstalování
No to jsem mohl dát tam č. z Win.7 ale upgradoval jsem 2.X z Win.7- PC stolní i Notebook a zapoměl jsem kde jaka licence byla.Po upgrade třeba v programu SPECCY je č.které se nezhoduje s č.instal.prvotně Win.7.Dá se nějak zjistit z jaké licence se upgradovalo po upgradu na Win.7?Ten obrázek je z videa já jsem ještě nedělal čistou instal.na Win.10 jen uvaha co bych dělal kdybych musel to přeinstalovat.Jinak Dík.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.