Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Out of range, jak zmenit rozlišení ve win 10

Od: koccourek odpovědí: 5 změna:
Zdravim, dnes jsem přeinstaloval pc, zapnul jsem hru, ta se spustila v okne, tak jsem ji dal do fullscreenu (rozliseni bylo stejny, jako na monitoru). Skocila na me hláška out of range, což se mi stalo už dřív, ale vzdy pomohlo jen dat alf+f4, hra se vypla a zas to jelo. Ted mi to ale dela i po nacteni loga s windowsama. Na netu jsem hledal, jak se dostat do nouzovyho režimu ve windows 10, ale zjistil sem, ze to nejde asi jinak, než že dam shift a restart. V microsoftu jsou teda opravdu velmi inteligentní lidi, když se do nouzovyho rezimu dostanes jen primo z windowsu.. Tak jsem se chtěl zeptat,jak mam postupovat? Je nějaká možnost se dostat do toho nouzovyho režimu například přes prikazovej radek, kterej muzu spustit, když dam pri instalaci Windows "opravit počítač"? Dekuji za pomoc a hezkej večer

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

1x
koccourek
hodnocení

Děkuju mockrat, jsi/jste frajer. Ja to nikde nemohl najit, jak spustit nouzovej z příkazovyho radku. Hned valim vyzkouset. Ještě jednou diky!
praivo*

Přitom jsem jenom napsal do Googlu "windows 10 enter safe mode" a kliknul na první odkaz ;)

koccourek
hodnocení

No vidis, a ja to najít nemohl a to jsem hledal hodinu:)

koccourek
hodnocení

Tak nakonec asi znova preinstaluju windowsy, ted uz ale nebudu blbej a dam tam sedmičky.. at mám aspoň možnost se normálně dostat do nouzovyho režimu v případě nouze. čím novější windowsy, tím hloupější :)) zlatý xp

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]