Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Automatické odhlašování z účtu - gmail

Od: raeni odpovědí: 6 změna:

Zdravím, mám dotaz.
Od dnešního rána při zavření prohlížeče mě to automaticky odhlásí z gmailu atd. Předtím to nedělalo, gmail používám několikrát denně, tak mě celkem obtěžuje se pokaždé přihlašovat. Nevíte, jak to zrušit? Vyzkoušela jsem už ledacos dle návodu na netu, nic ale nepomáhá.
Poradíte?
Díky, pěkný den.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co je to "ladasco"?

Vypadá to, že máte vypnuté Cookies. Neměnila jste jejich nastvení, třeba automatické mazání po zavření prohlížeče?

doplněno 30.01.18 00:19:

Tady jsou dvě možnosti proč se to děje v návodu od Googlu.

raeni
hodnocení

Toto jsem právě už zkoušela.

iz*
hodnocení

0x

Vymažte cookies, ale nechte povoleno jejich ukládání. Potom se přihlašte do Gmailu > na úvodní stránce vyberte "přihlásit se jako jiný uživatel", na následné stránce zadejte svůj e-mail a zaškrtněte okénko pro stálé (trvalé) přihlášení. (Napište nám, jestli Vám to pomohlo.)

raeni
hodnocení

Děkuji za radu, bohužel nepomohla. Ale prý je to aktualizací google chrome, která tuto chybu dělá, tak snad to opraví následující aktualizace

Tak se zkuste přihlásit v jiném prohlížeči. Pak budete vědět jestli za to opravdu může Chrome.

raeni
hodnocení

V jiném prohlížeči zůstávám přihlášena.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]