Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Mám takový větší problém ohledně nového PC. Přišel mi složený počítač přímo z prodejny, takže jsem na něj chtěl nainstalovat windows. Během soboty co jsem zkoušel předělávat boot, protože mi to nechtělo přijmout flash disk kde mám Windows, mě myš i klávesnice šla a to nadále i v neděli. Dneska jsem PC pustil, že to zkusí kamarád, který je v tom více zběhlí a myš ani klávesnice nereagují a nevím co s tím. Stalo se mi to i na starém PC, ale myslel jsem si že je to prostě jen tím, že je 10 let starý. A když se to stalo i u PC co je teď úplně nový tak mě to dost zarazilo. Nemáte s tím někdo zkušenost prosím? Když zapojím tu myš co mi nejde do notebooku k bráchovi tak normálně jde, ale když vezmu myš od něj taky nejde. :/ Už jsem z toho opravdu nešťastný. :/
1x
1x
Nepřenastavoval jste něco v BIOSu? Mohl jste si třeba "nějak omylem" vypnout něco důležitého. Zkuste obnovit BIOS do továrního (defaultního) nastavení.
To mi nedošlo, sorry :D BIOS se dá resetovat i vytažením baterie na základní desce. Možná někde u baterie budete mít i tlačítko "reset cmos", pokud ano, stiskněte ho. Pokud tlačítko není, při vypnutém počítači vyndejte na 1 až 2 minuty baterii ze základní desky.
Když už nic nevymyslíte, tak kontaktujte CZC a zkuste to uhrát na reklamaci. Radši jim neříkejte, že vám to na starém PC dělalo také, mohli by na tom základě reklamaci paušálně zamítnout. Minimálně potřebujete dosáhnout alespoň toho, že se na to podívá jejich technik a řekne co s tím je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.