Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Mám takový větší problém ohledně nového PC. Přišel mi složený počítač přímo z prodejny, takže jsem na něj chtěl nainstalovat windows. Během soboty co jsem zkoušel předělávat boot, protože mi to nechtělo přijmout flash disk kde mám Windows, mě myš i klávesnice šla a to nadále i v neděli. Dneska jsem PC pustil, že to zkusí kamarád, který je v tom více zběhlí a myš ani klávesnice nereagují a nevím co s tím. Stalo se mi to i na starém PC, ale myslel jsem si že je to prostě jen tím, že je 10 let starý. A když se to stalo i u PC co je teď úplně nový tak mě to dost zarazilo. Nemáte s tím někdo zkušenost prosím? Když zapojím tu myš co mi nejde do notebooku k bráchovi tak normálně jde, ale když vezmu myš od něj taky nejde. :/ Už jsem z toho opravdu nešťastný. :/
Nepřenastavoval jste něco v BIOSu? Mohl jste si třeba "nějak omylem" vypnout něco důležitého. Zkuste obnovit BIOS do továrního (defaultního) nastavení.
To mi nedošlo, sorry :D BIOS se dá resetovat i vytažením baterie na základní desce. Možná někde u baterie budete mít i tlačítko "reset cmos", pokud ano, stiskněte ho. Pokud tlačítko není, při vypnutém počítači vyndejte na 1 až 2 minuty baterii ze základní desky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.