Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myš ani klávesnice nereagují

Od: nirgon odpovědí: 10 změna:

Zdravím

Mám takový větší problém ohledně nového PC. Přišel mi složený počítač přímo z prodejny, takže jsem na něj chtěl nainstalovat windows. Během soboty co jsem zkoušel předělávat boot, protože mi to nechtělo přijmout flash disk kde mám Windows, mě myš i klávesnice šla a to nadále i v neděli. Dneska jsem PC pustil, že to zkusí kamarád, který je v tom více zběhlí a myš ani klávesnice nereagují a nevím co s tím. Stalo se mi to i na starém PC, ale myslel jsem si že je to prostě jen tím, že je 10 let starý. A když se to stalo i u PC co je teď úplně nový tak mě to dost zarazilo. Nemáte s tím někdo zkušenost prosím? Když zapojím tu myš co mi nejde do notebooku k bráchovi tak normálně jde, ale když vezmu myš od něj taky nejde. :/ Už jsem z toho opravdu nešťastný. :/

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Jaký Windows instalujete? Měl jsem stejný problém u nového PC, kam chtěl kamarád nainstalovat Windows 7. USB klávesnice i myš byly mrtvé. U instalace 8.1 a 10 fungovaly.
nirgon
hodnocení

Na flash disku mám win 10. Ale jde o to, že 2 dny když jsem to zkoušel instalovat to šlo klávesnice i myš a najednou prostě nejdou aniž bych měl nainstalovaný systém. :/

still10k*
hodnocení

1x

Nepřenastavoval jste něco v BIOSu? Mohl jste si třeba "nějak omylem" vypnout něco důležitého. Zkuste obnovit BIOS do továrního (defaultního) nastavení.

nirgon
Možná pro Vás budu znít jak idiot, ale nejsem v tomhle moc zbehlí a tak nevím jak to mám provést když se do Biosu nedoatanu jak mi nejde klávesnice?
still10k*

To mi nedošlo, sorry :D BIOS se dá resetovat i vytažením baterie na základní desce. Možná někde u baterie budete mít i tlačítko "reset cmos", pokud ano, stiskněte ho. Pokud tlačítko není, při vypnutém počítači vyndejte na 1 až 2 minuty baterii ze základní desky.

nirgon
Dobře, hned co přijdu z práce vyzkouším a dám vědět jak to dopadlo.
nirgon
hodnocení

Nereaguje ani po vyndani baterie a to a toto den prrdtim normalně šlo. PC je slożený z CZC a prvni den šel a najendou prostě nejde myš ani klávesnice.
still10k*
Tak to opravdu netuším. Když to člověk nevidí jak se PC chová, tak lze těžko odhadovat. Jestli se na starém PC klávesnice s myší chovaly stejně, radši bych je vyhodil a koupil nové.
Když už nic nevymyslíte, tak kontaktujte CZC a zkuste to uhrát na reklamaci. Radši jim neříkejte, že vám to na starém PC dělalo také, mohli by na tom základě reklamaci paušálně zamítnout. Minimálně potřebujete dosáhnout alespoň toho, že se na to podívá jejich technik a řekne co s tím je.

hodnocení

0x

Na chvíli ho vypni, až ze zástrčky a pak pusť znovu. Všechno z elektřiny. Měl by se vzpamatovat.

doplněno 29.01.18 18:28:

Jám jsem tohle, po telefonické poradě, musela udělat také. pc "neviděl" klávesnici, ani myš. Pomohlo to. Napiště, jak to dopadlo.

nirgon
hodnocení

Zkusím ale u starého PC to nepomohlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]