Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ESET Smart Security 8 opakovaně hlásí

Od: shortak* odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu, neustále mi vyskakuje hláška, viz scan. Jak se toho zbavím? Díky moc.

ESET Smart Security 8 opakovaně hlásí

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

2x

Ještě než použijete ADWCleaner, jak vám správně radí rádce přede mnou, tak odinstaluijte toolbary a dopňky prohlížeče, které jste instaloval a se kterými jste si pravděpodobně do prohlížeče nasadil plugin webunstop. Je to adware který napadá prohlížeč, nikoliv systém, není třeba panikařit. Až teprve po standartní odinstalaci těchto doplňků můžete použít ADWCleaner a další čističe. Stává se, že havěť je tak špatně naprogramována, že její pozůstatky (po násilném smazání čističem) mohou v systému natropit další nekalosti. Takže nejprve odinstalovat, pak čistit.
Snad vám to trochu usnadní toto návodné video:

hodnocení

0x

zkuste ADWCleaner - jedná se o adware, kterým máte napadnut PC. webunstop bývá přidán k něčemu "zdarma" - a bude vám házet reklamní okna...

shortak*
hodnocení

Instaloval jsem jen čistý Mozilla Firefox, žádné doplňky... .Projel jsem to ADWCleaner a zatím ok. Btw, nestačil by vrátit bod obnovení?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]