Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
začínám se učit španělsky a co je ze začátku nejdůležitější, je se naučit slovíčka. Vždy, když můžu, snažím se využít kamarády/rodinu aby mě vyzkoušely ze slovíček, které mám napsané v Excelu. Bohužel ne vždy je na to příležitost, ne vždy mám čas, a tak jsem přemýšlel co s tím a napadla mě jedna věc...
Nevím jestli je to uskutečnitelné, ale vím, že v samotném Excelu se dá toho "naprogramovat" hodně pomocí různých funkcí, případně v jiném programu (Access? nevím...).
Každopádně jakou mám představu?
Mám představu, že bych si jakýmsi způsobem sepsal nějakou funkci, díky níž by se mi do pole nejspíše excelové tabulky po kliknutí na tlačítko vhodilo vždy náhodné slovo z vybrané oblasti (v mém případě tedy ze seznamu slovíček, která mám zapsaná v Excelu).
Já bych ho pak musel přeložit, to už ale samozřejmě mimo PC.
A já se tedy ptám, jestli je vůbec možné tohle udělat v Excelu a pokud ano, jakou funkci mám využít? Díky
P.S.: Využívám samozřejmě více cvičebních metod, nepotřebuji poradit se samotnou výukou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.