Nejste přihlášen/a.
Ahoj měl bych jeden dotaz,koupil jsem si k vánocům nový notebook na alza.cz a ted měsíc po mi najednou notebook začal psát že licence pro windows10 brzy vyprší,a já vůbec nevím co s tím žádný produkt key jsem k tomu nedostal,a ani jsem nikdy nic neaktivoval,poradíte mi prosím co s tím?
moc děkuji
Pokud byl Windows předinstalován, tak od osmiček výš už se k tomu žádný product key zvlášť nedával. Licence je vázaná přímo na základní desku mělo by to jít normálně online aktivovat, aniž by bylo potřeba něco zadávat. Pokud nelze, zkuste aktivaci přes telefon. Návod tady (počítač sám vygeneruje kód a telefonicky se ověří u microsoftu, jestli je tam platná licence).
servispckupka.cz/...
Jen tedy předpokládám, že jste zakoupil notebook s už nainstalovaným systémem Windows 10
Zkuste to nejprve přes nastavení - aktualizace a zabezpečení - Aktivace - aktivovat (tím by se měl aktivovat přes internet)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.