Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyvolat v chrome zpět lištu oblíbené

Od: jirka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, potřebuji prosím poradit omylem jsem si zkryl listu s oblíbenými strankami v prohlížeči chrome.Bohužel ted ji nedokážu vyvolat zpět. Nevíte prosím někdo jak na to?Předem děkuji za radu.Jirka

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, nemyslíte spíše Záložky? Klepněte si v pravém rohu nahoře na tlačítko (tři čárky) a v menu vyberte Záložky a vedle bude Zobrazovat lištu záložek (mám to v angličtině, tak překlad nemusí být přesný). Zdravím!

hodnocení

0x

Klik na hvězdičku nahoře vpravo. Nabídne se "lišta záložek" nebo jen "oblíbené." V tom se už snadno zorientujete.

hodnocení

0x

Pokud myslíte (jak už zmínili kolegové) Záložky, tak zmáčkněte zároveň ctrl+shift+B

Tím se lišta se vyvolává i skrývá

hodnocení

0x

Ono to bude skôr Googlom.Ten panel pod vyhľadať na googli v strede obrazovky zmizol aj mne.Bolo to dobré,lebo zobrazil obľúbené stránky a tak ich aj triedil podľa návštevnosti.Stačil klik a hneď načítavalo danú stránku.Nejednalo sa ako záložký také,ktoré sa vyberú po rozkliknutiu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]