Nejste přihlášen/a.
Ráda bych ho zrušila, ale nikde jsem tam nenašla tu možnost. Již 2x se mi tam někdo dostal, naposledy to bylo z Utahu a včera zase někdo požádal za mne o změnu hesla. A to vše za poslední měsíc. Děkuji za rady.
Smažte z Facebooku všechno, co jste tam kdy vložila a napsala, smažte i všechny informace o sobě, studiu, bydlišti apod.
Založte si nový "spamový"e-mail, ten zadejte do svého účtu. Potom "spamový e-mail nastavte jako hlavní a nakonec smažte původní e-mail.
Potom účet zrušte, pro zrušení je nutné být přihlášena. Zrušení účtu může trvat ± 90 dnů, po tuto dobu se na něj nesmíte přihlásit, jinak by se obnovil.
Počítejte s tím, že si FB může některé Vaše fotky, poznámky či posty ponechat i potom, co je smažete, i po zrušení účtu. Týká se to všeho, co od Vás někdo sdílel.
Asi by to stačilo, ale já dávám přednost pro podobné služby používat "speciální e-mail", určený pouze pro registrace k různým službám.
Heslo změňte i u všech dalších účtů, ke kterým máte stejné heslo jako FB nebo k e-mailu.
Děkuji. Zatím jsem si účet deaktivovala a později poznám, zda úspěšně. Někdo mi tam změnil i heslo. Nic jsem tam neměla, ani fota. Není to zase tak pro neznalce jednoduché.
Nenapíšu sem návod, ale dostat se na něčí facebookový účet je snadné.
A pozor, téměř vždy jde o útok z okolí uživatele.
Většinou někoho z těch, kdo znají jeho e-mailovou adresu.
I kvůli tomu radím používat "extra" e-mail, který bude jenom pro registrace, a který nikomu nesdělíte. Pokud e-mail nedovolíte zobrazovat, nebude Vás moci podle něj nikdo vyhledat.
Zdravím.Tak jestli jste tam neměla žádné fotky a podobné ,,blbosti,, tak tento přestaňte používat a nereagujte ani na e-maily.Udělejte si nový fejs s novým e-účtem a jste v klidu.Já to říkám kamarádům často - minimálně na tyto hlouposti šestnácti místné heslo a čísla/znaky/písmena.Možná se vám bude zdát šestnácti heslo dlouhé,ale dejte si třeba jméno kočky/psa+nějaké datum+oblíbený citát z knihy+další číslo co si budete pamatovat a vložit např +/-/*/ apod..A není potom problém s nabouráním se do nějakého soukromého účtu od někoho .S tímto heslem do soukromého už se nikdo ,,babrat,, nebude.Oni to potřebují rychle a stáhnout veškeré informace.
Tak pokud jste tam měla jen čtyři přátele,tak ho vůbec nepotřebujete a nepoužívejte ho v budoucnu.S přáteli si zavolám nebo pošlu nějakou tu fotku rovnou na e-mail nebo mobil a tuhle věc k těmto věcem nepoužívám.Zavolám-pošlu fotku-domluvím se na srazu...Oni(ta firma)ukládá všechno a je to dohledatelné na netu.I když tvrdí,že to není pravda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.