Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dá zrušit Facebook?

Od: brunecova® odpovědí: 10 změna:

Ráda bych ho zrušila, ale nikde jsem tam nenašla tu možnost. Již 2x se mi tam někdo dostal, naposledy to bylo z Utahu a včera zase někdo požádal za mne o změnu hesla. A to vše za poslední měsíc. Děkuji za rady.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tady je to docela podrobně, klikněte do odkazu zive.cz/...

iz*
hodnocení

2x

Smažte z Facebooku všechno, co jste tam kdy vložila a napsala, smažte i všechny informace o sobě, studiu, bydlišti apod.

Založte si nový "spamový"e-mail, ten zadejte do svého účtu. Potom "spamový e-mail nastavte jako hlavní a nakonec smažte původní e-mail.

Potom účet zrušte, pro zrušení je nutné být přihlášena. Zrušení účtu může trvat ± 90 dnů, po tuto dobu se na něj nesmíte přihlásit, jinak by se obnovil.

Počítejte s tím, že si FB může některé Vaše fotky, poznámky či posty ponechat i potom, co je smažete, i po zrušení účtu. Týká se to všeho, co od Vás někdo sdílel.

iz*

Asi by to stačilo, ale já dávám přednost pro podobné služby používat "speciální e-mail", určený pouze pro registrace k různým službám.

Heslo změňte i u všech dalších účtů, ke kterým máte stejné heslo jako FB nebo k e-mailu.

hodnocení

Neměla jsem tam žádné informace o sobě, ani jsem tam nikdy nic nepsala. Nestačí si u původního mailu změnit heslo?

hodnocení

Děkuji. Zatím jsem si účet deaktivovala a později poznám, zda úspěšně. Někdo mi tam změnil i heslo. Nic jsem tam neměla, ani fota. Není to zase tak pro neznalce jednoduché.

iz*

Nenapíšu sem návod, ale dostat se na něčí facebookový účet je snadné.

A pozor, téměř vždy jde o útok z okolí uživatele.

Většinou někoho z těch, kdo znají jeho e-mailovou adresu.

I kvůli tomu radím používat "extra" e-mail, který bude jenom pro registrace, a který nikomu nesdělíte. Pokud e-mail nedovolíte zobrazovat, nebude Vás moci podle něj nikdo vyhledat.

janys79
hodnocení

0x

Také to marně zkouším. Tak mě napadá rychlejší postup, porušit jejich pravidla, aby profil smázli přímo oni.

mnd®
hodnocení

0x

Zdravím.Tak jestli jste tam neměla žádné fotky a podobné ,,blbosti,, tak tento přestaňte používat a nereagujte ani na e-maily.Udělejte si nový fejs s novým e-účtem a jste v klidu.Já to říkám kamarádům často - minimálně na tyto hlouposti šestnácti místné heslo a čísla/znaky/písmena.Možná se vám bude zdát šestnácti heslo dlouhé,ale dejte si třeba jméno kočky/psa+nějaké datum+oblíbený citát z knihy+další číslo co si budete pamatovat a vložit např +/-/*/ apod..A není potom problém s nabouráním se do nějakého soukromého účtu od někoho .S tímto heslem do soukromého už se nikdo ,,babrat,, nebude.Oni to potřebují rychle a stáhnout veškeré informace.

hodnocení

Tak to by jste se asi divil. Měla jsem heslo o 12 různých znacích a stejně se mi na účet 3x někdo dostal. V přátelích jsem měla pouze 4 lidi, které znám osobně. Já Facebook nijak nepoužívám, takže další účet nepotřebuji. Vždy mně na to ale Facebook upozornil.

mnd®
hodnocení

0x

Tak pokud jste tam měla jen čtyři přátele,tak ho vůbec nepotřebujete a nepoužívejte ho v budoucnu.S přáteli si zavolám nebo pošlu nějakou tu fotku rovnou na e-mail nebo mobil a tuhle věc k těmto věcem nepoužívám.Zavolám-pošlu fotku-domluvím se na srazu...Oni(ta firma)ukládá všechno a je to dohledatelné na netu.I když tvrdí,že to není pravda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]