Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás všechny.
Po dlouhé době bych chtěl zkusit hrát Samp, jelikož jsem dostal chut na GTA, ale singleplayer mě moc nebaví. Zkusil jsem už pár serverů, ale příjdou mi skoro všechny strašně divný.. Třeba, když někoho zabiju, tak mě to hodí do vězení, ale druzí lidi mě zabíjet normálně můžou a nic se jim nestane. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli neznáte nějakej opravdu "fair" server, kde platí stejný pravidla pro všechny, nebo ideálně, aby nešlo střílet po ostatních hráčích. Prostě takovej "roleplay" server, kde jsou v pohodě lidi
Dále by mě zajímalo, jestli existují nějaký podobný hry, jako samp, ideálně zdarma (velká mapa, dost hráčů, abych je potkával okolo sebe a nepůsobilo to tak prázdně, komunikace s ostatními hráči,..). Našel jsem akorát APB, ale vadí mi, že to není open world a jsou tam jen oddělený mapy/města. Pak Defiance, ale to už nemá s GTA nic společnýho
V podstatě to asi může být i jiný typ her, ale aby to splnovalo ten open world a komunikaci s ostatními
Děkuji mockrát všem, kdo mi poradí nějakou hru
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.