Nejste přihlášen/a.
Zdravím mám volant Thrustmaster Ferrari Red Legend Edition a chtěl bych si koupit k němu wheel stand. Bohužel jsem nikde nenašel přímo wheel stand pro tento volant. Nejpodobnější volant je Thrustmaster T 80 a na ten už se vyrábí wheel stand. Tak bych se chtěl zeptat pokud tento wheel stand bude sedět i na můj volant. Předem děkuji za odpovědi.
Pokud ten tvůj volant závity pro šrouby (ne pouze klasické svorky na stůl), tak by mělo být možné prakticky jakýkoliv stojan, mělo by stačit jen vyvrtat odpovídající díry.
Ale nechápu, proč chceš pro volant za <1500 Kč kupovat stojan za 2000+ Kč. Na tvém místě bych místo toho prodal tento volant a za ty peníze koupil z bazaru Logitech G25, případně G27. Rozsah 900° (+ kožený potah volantu), tři kovové pedály a řadicí páka jsou i s volantem na stole výrazně lepší, než 180°, 2 pedály, pádla a samý plast, byť na stojanu... A nepíšu to jen tak, sám jsem před několika lety upgradoval z volantu podobného tomu tvému (Logitech Formula) na G27, viz můj avatar.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.