Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde ted koupit

Od: kermil odpovědí: 13 změna:

Zdravim,

chci si postavit PC, ale v obchodech v ČR nejsou ke koupi graficke karky. Zajima me hlavne GTX1060.

Nevite nekdo, kde koupit treba i v zahranici kartu, aby baly hned na sklade?

Dekuji mnohokrat.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jak vidím, internet máš, takže ruče do práce. Zahraniční e-shopy a servery jako e-bay, alibaba, amazon a pod.

Proč to máme hledat za tebe?

hodnocení

0x

Keď sa dá kúpiť na Slovensku bežne,tak to určite je aj u vás.

graficke-karty.heureka.sk/...

doplněno 27.01.18 09:57:

alza.sk/...

Zkuste si zatrhnout "iba skladom"... rázem zjistíte, že nekoupíte ani jednu... *smich*

still10k*
hodnocení

0x

Opravdu by mě zajímalo, jak jste přišel na to, že v ČR nejsou v obchodech grafické karty? Radši PC nestavte, tuším z toho katrastrofu. Kupte si radši už sestavený :)
heureka.cz/...

mot
rychlym pohledem nikde skladem nevidim...
still10k*

Rychlym pohledem jsem nasel skladem asi 3, dal jsem nehledal *smich*

jaa*

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @inzinyrka z důvodu porušení pravidel poradny. ]

kermil
hodnocení

Ukazte mi kde v ČR muzu jit do obchodu a odnest si zminenou GK ihned, asi nikde...

hodnocení

0x

a cena? jsou v rozmezí 7-14000,- - je vám jedno, jaké další parametry to má, jen když to bude GTX1060?

doplněno 27.01.18 11:28:

tsbohemia.cz/...

k24.cz/...

TS má vyprodáno... a K24 sice zatím píše, že ji má... ale ani se moc nedivím, když za ni chtějí skoro dvojnásobek obvyklé ceny... *zed*

zatracení těžaři...

když jsem dával odkaz, byla skladem

hodnocení

0x

Teď asi nikde... dokud neopadne šílenství s kryptoměnami... Nebo to vyloženě hlídat. Na TS Bohemia měli minulý týden 3 kousky... byly pryč do 15 minut...

Jsem opravdu rád, že jsem stihl grafiku vyměnit v listopadu, než to šílenství vypuklo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]