Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Editace údajů souborů mp3

Od: honza449 odpovědí: 7 změna:

Zdravím, nezná prosím někdo nějaký program pro editaci informací umělce, názvu alba, tagů, coveru atd? Jedná se o soubory v mp3 formátu. Nechci zbytečně stahovat a instalovat vícero programů, než najdu ten správný. Předem díky za rady. :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

3x

Tohle umí i Průzkumník.

Editace údajů souborů mp3
honza449
hodnocení

To je pěkné, ale tímto způsobum tam nelze vložit obrázek alba čili cover.

hodnocení

0x

Používám AIMP2 a pak Tag&Rename. Ten má ale zdarma pouze 30 dnů platnosti od instalace. Takže pak vždy odinstaluju, restart PC a znova instal.
V PC mám ještě Advanced Renamer, ale nepoužívám ho. Jen tak do zálohy, kdybych si s něčím nevěděl rady.

honza449
hodnocení

Tag&Rename je ten, který hledám. Děkuji moc. :)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, program EasyTAG je zdarma a umí to. Zdravím!

stahuj.centrum.cz/...

rv*
hodnocení

0x

Když jsem to dělal, tak jsem používal program českého autora technet.idnes.cz/.... Teď by se musel hledat na netu pod mp3man32. Program používám stále pod win7 64 bit a umožňuje vkládat i texty a k nim pohodlně vkládat i časové značky.

Editace údajů souborů mp3 #2

krtek66
hodnocení

0x

takových programů je...a divil by ses...řeknu ti tajemství... tady tyhle funkce jsou podporované už od prvních verzí WINAMPU ...;) takže winamp ti je přehraje budeš mít všechno v jenom a ještě si to upravíš...strašně jsem žral tu dobu kdy z 1000 písniček bylo 999 Various Artists...*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]