Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám dlouhotrvající problém s ikonkou Start. Klik pravým myšítkem hned neotvírá nabídkové okno. Musím ho držet a čekat, jestli chytnu to rychle kmitající okno./ objeví se a zmizí /. Překvapilo mne upozornění z CClearu - chybějící software při zapnutí PC. Předtím jsem zkoušel DISM a SFC. Tam je to v pořádku. Nevím, jestli by to mohl dělat snížený výkon PC. Ale že by to bylo jen u této závady, když ostatní funguje se mi moc nezdá. Prosím o radu a pomoc.
Děkuji Pepa
Možná jste "omylem" vyčistil a nastavil blokaci více věcí, než bylo zdrávo... Jestli máte možnost bodu obnovení, vraťte se zpět o pár týdnů, kdy problém nebyl.
V nastavení MSConfig nebo CCleaner nedělejte víc, než je nastaveno - můžete si právě takto zrušit systém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.