Nejste přihlášen/a.
Co třeba BenQ GW2480? Flicker-free, Low Blue Light, snímač okolního světla, mám monitor od Benq a jsem maximálně spokojený.
Tak s ostatními bohužel porovnávat nemohu, ale řekl bych, že to bude plus minus na stejno. U BenQ můžu vypíchnout právě ten snímač okolního osvětlení, což je při práci docela příjemná věc.
Pokud bych si musel vybrat z techto dvou, vzal bych AOC, je to kvalitni vyrobce, ma mensi spotrebu a v baleni jsou i kabely. Aceru neverim, vyrabi sunty.
Ale díky za tip, znamý chtěl po mě tip na monitor do kanclu, já mu nalinkoval tenhle AOC a prý láska na první pohled, dopoledne pro něj byl v CZC
já si koupil philipsa - starší model s repro - kolem stolu mi ubylo pár kabelů a dvě větší bedny...
Jsem spokojen... Krásné jasné barvy, ostré...
Pokud máte místo a můžete koupit TV - kupte malouTV. Pokud ne a potřebujete jen monitor, pak třeba lcd-monitory.heureka.cz/...
Za 3500 jsem viděl televize.heureka.cz/...
Acer neuznávám jako levný NTB, ale monitory jsem měl dva a každý byl používán denně cca. 6 let, než se šlo pro větší... Jeden dokonce jede stále v rodině - to bude asi 10 roků...
Jenže to bývalo vlastně u všeho staršího... firmy si často ničí svou značku chamtivostí - dělají z levnějších dílů a v třetích zemích... V každém případě máte 2 roky čas uplatnit reklamaci. Takže pokud vydrží ty dva roky, další už jsou pohoda...
Osobně bych si z těch dvou opravdu nekoupil žádný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.