Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Chtěl bych hlavně poděkovat všem, kteří vyřešili můj předchozí problém (adresa URL videa k přeposlání - embed).
Dnes mě přepadl jiný problém. Když jsem dříve otevřel složku, kterou jsem si vytvořil na ploše a otevřel, vlevo nahoře byly (jsou )dvě šipky v modrých terčích nad nápisem "Soubor", z nichž levá byla aktivní, tedy tmavomodrá a pravá neaktivní, matná. Aktivní šipkou jsem složku,podle potřeby zavřel. Teď mi šipky nereagují. Při otevření složky jsou obě matné a složku musím zavírat křížkem nebo Soubor a Zavřít. Nevíte někdo, jak to napravit? Díky
Šipky jsou pro posun v oknech vpřed a vzad. Nikdy jsem nezažil ani neslyšel, že by s nimi šlo zavřít okno nebo složka. K tomu slouží křížek.
Jsou na pohyb zpět a vpřed, přesně to ty šipky i značí. Tedy, otevřete nějakou složku, například Hudba. Vzhledem k tomu, že se nemáte kam vrátit zpět (teprve jste otevřel první složku), tak jsou tlačítka neaktivní.
V této složce máte třeba 200 složek různých interpretů. Otevřete si složku Pink Floyd. Nyní se vám začne fungovat i tlačítko zpět. Pokud na ně kliknete, vrátí vás to zpět do složky Hudba a tlačítko opět zešediví, protože se není kam dál vrátit. Naopak je možno kliknout na tlačítko vpřed, které vás vrátí VPŘED do složky, kde jste byl naposledy, tedy Pink Floyd.
Tlačítko zpět ani vpřed nic nezavírá.
Mám hudební složku, která obsahuje 98 složek s hudbou. Dříve jsem otevřel jednu z těchto složek, udělal si v ní svá a tou šipkou jesm ji zavřel zase zpět do celého souboru. Nikdy jsem žádnou složku v této složce nezavíral křížkem. Vždy šipkou. Můžete mě vysvětlit, na co tam tedy ty šipky ve složkách vlastně jsou?
O to mě právě jde. Otevřu složku Hudba a jak uvádíte, kliknu na složkr Pink Floid nebo jinou. A když se chci vrátit do složky Hudba, žádně šipka v e Floidech nereaguje a musím se vrátit křížkem. To všechno ostatní vím Ale konečně jsme si porozuměli. Dík
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.