Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám Lenovo Yoga A12, což je podobné zařízení, ale s OS Android - je to šikovný přístroj, skladný a (zatím) fungující. Ovšem, nemám ho na hry (viz OS Android). Zdravím!
Tento tablet je větší (než Book), tak i klávesnice je o trochu větší. No, je to o zvyku a protože mám silnější prsty, tak jsem se naučil psát klepáním pomocí stylusu, což není na rychlé psaní, ale zase je to o zvyku. Jinak klávesnice (plocha) je zcela hladká, tak se tam nedostane špína. Ovšem, jinou funkci už nemá (malovat či psát perem tam nejde - to umí ten Book). S RAM problém nemám - vše nepotřebné jsem vypnul v nastavení OS Android. Film se přehrává v pohodě a videa z internetu také (jenom k routeru musím být blíže, abych měl dobrý signál "wifiny"). Posílám ještě recenzi.
Nemáte zač.
Za mě Lenovo ThinkPad X220 Tablet. Můj byl koupen na Aukru před rokem a půl za nějakých 7000 Kč (+ budu brzy muset koupit novou baterii, cca. 700).
V mém je i7 2640M s integrovanou GPU, 8 GB DDR3 (původně 4), 160GB SSD (původně nějaký HDD) a Windows 10. K tomu 12,5" "MultiTouch" LCD (reaguje na dotyk nebo na stylus s tlačítkem a snímačem tlaku), touchpad + trackpoint, příprava pro GSM/GPS modul (cca. 300 Kč na eBay) a mnou často využívaná čtečka otisků prstů (používám na přihlášení do Woken). Dá se koupit i dokovací stanice s DVD vypalovačkou a dalšími USB 2.0/audio porty (absenci USB 3.0 lze vyřešit kartou do ExpressCard).
Je o něco větší než list A4, váží okolo 1,8 kg, něco přes 2 kg včetně nabíječky.
Co se týče hraní, zkoušel jsem Dirt 3 a na nižší nastavení grafiky jel plynule, byť procesor trochu topil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.