Nejste přihlášen/a.
po spustení počítača(ked sa mi to konečne podarí) sa objavia zelené vodorovné pásiky po celej obrazovke.Neviem čo to može byť prosím poradte
pre blyšie určenie tých čiarok sú to prerušované čiarky pravidelne usporiadané na obrazovke,objavili sa mi po tom ako sa mi zničoho nič reštartoval počítač ked som hral roblox neviem o čo presne ide hladal som na internete ale nič som nenašiel iba že sa to niektorým objavuje pri hre ale nie ked je hra vypnuta vymazal som všetko z robloxu ale nič sa nespravilo dakujem za každú radu
zničoho nič reštartoval počítač - to bych viděl na chybičku grafiky - nemáte fotečku?
Zkontrolujte si kabeláž a zkuste reinstalovat ovladače grafické karty (čistá instalace-odinstaluje původní). Jak stará je GK a jaký typ?
Takže máte jistotu - odešla GK - můžete ji testnout v jiném PC? Nebo si vyzkoušet v PC od někoho jiného...
cez screen to nevidno alepredstavte si prerušovanu čiaru ako v technických nákresoch zelenú a podnou niekolko dalších ktoré sú pravidelne usporiadané- pravidelné medzery
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.