Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na obrazovke sú zelené pásiky

Od: martin* odpovědí: 5 změna:

po spustení počítača(ked sa mi to konečne podarí) sa objavia zelené vodorovné pásiky po celej obrazovke.Neviem čo to može byť prosím poradte

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martin*
hodnocení

pre blyšie určenie tých čiarok sú to prerušované čiarky pravidelne usporiadané na obrazovke,objavili sa mi po tom ako sa mi zničoho nič reštartoval počítač ked som hral roblox neviem o čo presne ide hladal som na internete ale nič som nenašiel iba že sa to niektorým objavuje pri hre ale nie ked je hra vypnuta vymazal som všetko z robloxu ale nič sa nespravilo dakujem za každú radu

hodnocení

0x

zničoho nič reštartoval počítač - to bych viděl na chybičku grafiky - nemáte fotečku?

doplněno 21.01.18 18:56:

Zkontrolujte si kabeláž a zkuste reinstalovat ovladače grafické karty (čistá instalace-odinstaluje původní). Jak stará je GK a jaký typ?

doplněno 23.01.18 18:21:

Takže máte jistotu - odešla GK - můžete ji testnout v jiném PC? Nebo si vyzkoušet v PC od někoho jiného...

martin*
hodnocení

cez screen to nevidno alepredstavte si prerušovanu čiaru ako v technických nákresoch zelenú a podnou niekolko dalších ktoré sú pravidelne usporiadané- pravidelné medzery

martin*
hodnocení

grafická karta je približne polrok stará ,kabeláž skontrolovaná a ovládače v najlepšom poriadku ale nejde už ani zapnúť

mkat*
hodnocení

0x

Mal som podobný problém na notebooku.Len s tým rozdielom že po zapnutí a zahriati zhruba 15-25 minut,mi naskočil riadny obraz.Chyba v grafike.Ešte by som skusil pre istotu iný monitor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]