Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osa x a y při rozlišení 1920x1080

Od: jirkaleaguecz* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, snažím se udělat prográmek, co bude jezdit myší na určité X a určité Y. Není nějaký prográmek, co by mi napsal přesně x a y na místo, kde mam myš?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Určitě by se našlo něco na internetu, ale ani já nemůžu nic najít. Můžu ti na to napsat prográmek sám, je to docela triviální věc. Jestli máš Javu, napíšu to v ní, to pro mě bude nejjednodušší, pokud ne, tak v něčem jiném.

still10k*
hodnocení

0x
Něco se mi vybavuje, ale nepamatuji si název. Byla to nějaká utilitka, která měřila vzdálenost, kterou urazil kurzor myši v určitém období (třeba za den). Zároveñ zobrazovala v grafické podobě místa, kde se kurzor myši pohyboval na obrazovce a tohle zobrazení mělo dole lištu, kde se zobrazovaly přesné souřadnice myši.
Ale souřadnice kurzoru zobrazuje více utilit, třeba některá "kapátka"(nabírání barvy z objektu na obrazovce).
Vezměte vidle a vydejte se na Slunečnici *smich*

praivo*
hodnocení

0x

Jestli máš Chrome: chrome.google.com/...

Nebo přes AutoHotKey: autohotkey.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]