Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myš nereaguje v části obrazovky

Od: teri17 odpovědí: 7 změna:

Zdravím, nereaguje mi ikona myši. Vůbec si s tím nevím rady. V označeném červeném poli mi myš nereaguje, v okolí už funguje. Je to chyba notebooku nebo mám tuto část vyplou? Děkuji s pozdravem T. :)

Myš nereaguje v části obrazovky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

není náhodou právě v dané oblasti nějaké "seknuté okno"? - jako že jste si otevřel složku v daných rozměrech, ale nějak se sekla a teď v její oblasti nemůžete prostě klikat... - co tak zkusit "ALT+TAB" - a zjistit, kolik programů-oken je otevřeno.

Je problém je i po restartu?

doplněno 20.01.18 14:27:

Ještě mi prosím napište - nefunguje myš nebo nefunguje touchpad? Případně máte možnost zkusit jinou myš?

Zdá se mi to nějaký divný... v případě tačpedu bych viděl reinstalaci ovladačů, v případě chyby myši jen výměnu... ale jestli je to vždy tak "stupidně" mrtvé - asi bych se pokusil o navrácení k bodu obnovení z posledních dnů, kdy to fungovalo.

doplněno 20.01.18 14:39:

No tak to mne napadá jedině nějaká forma zámku na ikonky v dané oblasti... pravým tl. myši a vlastnosti - napíše to něco nebo je to prostě "mrtvé"?

teri17
hodnocení

První co jsem udělala, byl restart počítače a stále mi část obrazovky nefunguje.

teri17
hodnocení

Odpověď viz. níže ;)

hodnocení

2x
Jakým způsobem nereaguje? Nelze na nic kliknout, ale kurzor se hýbe? Nebo kurzor v tomto místě úplně zmizí a opět se objeví, když odtud vyjedete? Dělá to i bez myši, na touchpadu?
doplněno 20.01.18 14:47: To je opravdu zvláštní. Zkusil bych to obnovení systému, jestli půjde a máte tam nějaký bod, do kterého lze obnovit.
A ještě upřesnění, zkoušela jste restart, nebo vypnout a zapnout? Není to totéž, jen restart provede opravdu čistý náběh systému.
teri17
hodnocení

Nelze na nic kliknout, kurzor se hýbe a nezmizí. Dělá to jak na touchpadu tak i myši. V touchapu a myši problém nevidím. Okolí které jsem neoznačila funguje naprosto v pořádku.

hodnocení

2x

Dobrý den. Pokud nepomohl restart, zkusil bych obnovění systému. Neinstaloval jste nějaký program s tím, že to od té doby nejde?

teri17
hodnocení

Všem mockrát děkuji, obnovili jsme systém a vše opět funguje :) díky moc!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]