Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nereaguje mi ikona myši. Vůbec si s tím nevím rady. V označeném červeném poli mi myš nereaguje, v okolí už funguje. Je to chyba notebooku nebo mám tuto část vyplou? Děkuji s pozdravem T.
není náhodou právě v dané oblasti nějaké "seknuté okno"? - jako že jste si otevřel složku v daných rozměrech, ale nějak se sekla a teď v její oblasti nemůžete prostě klikat... - co tak zkusit "ALT+TAB" - a zjistit, kolik programů-oken je otevřeno.
Je problém je i po restartu?
Ještě mi prosím napište - nefunguje myš nebo nefunguje touchpad? Případně máte možnost zkusit jinou myš?
Zdá se mi to nějaký divný... v případě tačpedu bych viděl reinstalaci ovladačů, v případě chyby myši jen výměnu... ale jestli je to vždy tak "stupidně" mrtvé - asi bych se pokusil o navrácení k bodu obnovení z posledních dnů, kdy to fungovalo.
No tak to mne napadá jedině nějaká forma zámku na ikonky v dané oblasti... pravým tl. myši a vlastnosti - napíše to něco nebo je to prostě "mrtvé"?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.