Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje mi vyhledávač!

Od: opis* odpovědí: 1 změna:

Dobrý večer, mam prosbu o radu, najednou mi přestal fungovat vyhledávač na mozzile -to okénko vpravo nahoře když do něj dám jakékoliv téma - tak ono to sice vyhledá tém, ale objeví se jen stránka Heureka.cz tzn přesměrovává mne to na heuréka a na té heuréce to vyhledá nějaké zboží, které se týká výrazu který jsem zadal do vyheldávače moziily. Co se stalo? Jak je to možné odstranit, aby vyhledávač fungoval jak má, Děkuji Vám předem za pomoc a radu

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý večer,klikněte na lupu v okýnku, dejte změnit nastavení vyhledávání a pak už podle pokynů nastavte,jak Vám to vyhovuje.mamina

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]