Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám tiskárnu Canon pixma MP230,vyměnila jsem barvu, je dána dobře když tiskárnu zpustím,začne mi blikat
písmeno B a blesk.můžete mi poradit,co to znamená?Děkuji mockrát za odpověď.Imrichová Marie
u canonek jsem musel po výměně 1) resetovat tím oranžovým tlačítkem a 2) vypnou v nastavení sledování hladiny inkoustu, pak 3) nastavit trysky.
jestli nemáte manuál, dokážete podle obrázků najít toho zakopaného psa? canon.cz/...
v nastavení tiskárny máte možnost i "tisk černobíle", jenže bez barevné to u některých stejně netiskne... mám jiný typ MP, takže nemůžu potvrdit. Můžete vyzkoušet...
Často jsem měl při výměně za neoriginální náplně potíže a mačkal restarty, zkoumal a zkoušel různá nastavení... Mám už třetí canonku a vždy to bylo jinak s pokračováním...
Další tiskárnu si koupím s dolíváním nádržek - tam by toto nemělo být problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.