Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nejde tiskárna

Od: marka1964 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,mám tiskárnu Canon pixma MP230,vyměnila jsem barvu, je dána dobře když tiskárnu zpustím,začne mi blikat

písmeno B a blesk.můžete mi poradit,co to znamená?Děkuji mockrát za odpověď.Imrichová Marie

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

u canonek jsem musel po výměně 1) resetovat tím oranžovým tlačítkem a 2) vypnou v nastavení sledování hladiny inkoustu, pak 3) nastavit trysky.

jestli nemáte manuál, dokážete podle obrázků najít toho zakopaného psa? canon.cz/...

doplněno 19.01.18 11:31:

v nastavení tiskárny máte možnost i "tisk černobíle", jenže bez barevné to u některých stejně netiskne... mám jiný typ MP, takže nemůžu potvrdit. Můžete vyzkoušet...

Často jsem měl při výměně za neoriginální náplně potíže a mačkal restarty, zkoumal a zkoušel různá nastavení... Mám už třetí canonku a vždy to bylo jinak s pokračováním...

Další tiskárnu si koupím s dolíváním nádržek - tam by toto nemělo být problém.

hodnocení

0x

Dobrý den. Zkusil bych vytáhnout černou barvu a znovu zasunout.

marka1964
hodnocení

Mnohokrát děkuji za odpověď,ale toto jsem právě zkoušela a nic.Je třeba možné,kdyby tam nebyla barva barevná,i když tisknu černou?Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]