Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukládání pozice hry na ps3

Od: radekn® odpovědí: 2 změna:

Mám playstation3 z play store jsem si zakoupil a stáhnul 2 hry které se dříve hrály na ps1 prosím potřebuji poradit jak a kam to ukládat abych to nemusel stále hrát od začátku. Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

záleží na hře a možnostech nastavení... synové normálně kliknou na ukončení a vyskočí jim na obrazovku možnost SAVE - uložení - a když se jde hrát, mají zase na PS3 možnost nahraní určitých uložených částí...

Jaký máte disk? Je dostačující i pro uložení her? Já kupoval 300GB, protože mi říkal kolega, že ty nejslabší kousky kolem 8GB paměti jsou k ničemu - že tam nejde nic hrát... na podrobnosti jsem se neptal, ale v souvislosti s vaším dotazem ...možná to byl tento důvod.

doplněno 18.01.18 17:29:

v tom bude tedy zakopaný pes - "záleží na hře a možnostech nastavení" - šlo to uložit v případě PS1? Zmíněné hry synové nehrají, takže blíže neporadím... ale viděl bych problém ve stažení her, nemusí být kompletní vč. možností uložení hry.

hodnocení

Místa by mělo být dost 320GB když tu hru ukončím tak to nic nenabízí jedná se o
hry kulaword a tomb raider. Originál Hry na ps3 se ukládají automaticky to není problém ale tady ty přetažené z ps1 to nějak nešlape

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]