Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hardwarové rádio-nejde wifi

Od: ivy5® odpovědí: 7 změna:

nejde mi několik dní wifi na jednom z noťasů(jinde jde) hledala jsem proč vše marně ,nyní jserm přišla na to že to píše že je vypnuto Hardwarové rádio-to se zapíná kde? děkuji

doplněno 18.01.18 18:36:

děkuji po přepnutí zepředu tlačítečka jak jste poradili se změnilo že síť se ukazuje jako k dispozici a vidím ji ,není přes to již křížek ale něco žlutého (hvězdička_),nicméně se automaticky zase nepřipojí i když to mám nastaveníé a když kliknu sama na připojit tak mi to stejně hlásí Windows se nemohl připojit k síti :(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

2x
Stáhněte si z webu výrobce manuál k vašemu notebooku a v něm vyhledejte informace o jeho možnostech vypínání a zapínání wifi modulu (radio).
Notebooky mívají tyto možnosti různé, třeba nějakým přepínačem na těle notebooku, klávesovou kombinací, speciální klávesou, softwarově v obslužné aplikaci, případně může být možnost vypnout a zapnout wifi jen v BIOS.
Pokud prozradíte co máte za stroj (výrobce a typ), lze pak poradit konkrétní postup.
hodnocení

děkuji moc za odpověď-je to Lenovo idealpad Y570 ,Model name:20091,stačí to takto?

still10k*
Zkuste klávesovou kombinaci Fn+F5. Tou by se měla spustit obslužná utilita radia (Wifi+BT). Podle manuálu by měl být fyzický přepínač vepředu vpravo (na přední hraně pod nápisem IdeaPad), měl by tam být switch (přepínač) grafiky a wifi.

111®
hodnocení

1x

myslím že vpravo na boku , za slotem na SD kartu je vypínač WiFi...na str 7 manuálu
manuál zde: google.cz/...

hodnocení

dějuiji -je to předek ,změnilo se že připojení nyní jsou k dispozici nicméně zas hlásí že se nelze připojit :(

111®

ve správci sítí odeberte stávající wifi připojení a nakonfigurujte nové připojení...stačí kliknout na poždovanou síť, tu vaši a bude to chtít napsat heslo. Pak by to mohlo naskočit. Pozor na to jestli to nejde připojit k síti , nebo to neposkytuje internet, to není totéž...

hodnocení

0x

Najděte si na klávesnici ikonku z obrázku, většinou klávesa F3 nebo F2. Zmáčkněte a držte klávesu Fn a k ní zmáčkněte tu s ikonkou. Jednou zapne, podruhé vypne. Může bý na boku malý přepínač, na úplné vypnutí rádia (wifi) prohlédněte. Neznám konkrétní notebook, tak nemůžu poradit přesněji.

Hardwarové rádio-nejde wifi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]