Nejste přihlášen/a.
nejde mi několik dní wifi na jednom z noťasů(jinde jde) hledala jsem proč vše marně ,nyní jserm přišla na to že to píše že je vypnuto Hardwarové rádio-to se zapíná kde? děkuji
děkuji po přepnutí zepředu tlačítečka jak jste poradili se změnilo že síť se ukazuje jako k dispozici a vidím ji ,není přes to již křížek ale něco žlutého (hvězdička_),nicméně se automaticky zase nepřipojí i když to mám nastaveníé a když kliknu sama na připojit tak mi to stejně hlásí Windows se nemohl připojit k síti
myslím že vpravo na boku , za slotem na SD kartu je vypínač WiFi...na str 7 manuálu
manuál zde: google.cz/...
dějuiji -je to předek ,změnilo se že připojení nyní jsou k dispozici nicméně zas hlásí že se nelze připojit
ve správci sítí odeberte stávající wifi připojení a nakonfigurujte nové připojení...stačí kliknout na poždovanou síť, tu vaši a bude to chtít napsat heslo. Pak by to mohlo naskočit. Pozor na to jestli to nejde připojit k síti , nebo to neposkytuje internet, to není totéž...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.