Nejste přihlášen/a.
Stále se nabízí stáhnout tento prohlížeč, má to nějaké výhody? Jsem laik, tak prosím podrobnou radu, mám,Chrome a výchozí Seznam. to znamená nabídku pro lidi, kteří nemají výchozí prohlížeč Seznam nebo něco jiného. A pokud je to jen jiná verze, je tam, něco zajímavějšího, děkuji.
Sám jsem ho nevyzkoušel, ale z reakcí lidí, kteří ho vyzkoušeli, na netu soudím, že se nejedná o žádný zázrak, valná většina se vrací k původnímu prohlížeč.
A pletete dohromady prohlížeč (Chrome) a domovskou stránku(u vás Seznam). Domovská stránka Seznam a prohlížeč Seznam jsou dvě totálně odlišné věci.
Navíc Seznam jako majitel práv začíná být docela agresivní, zničehonic se mi v TV programu od Seznamu vetřel hned na 1. místo program nové TV stanice Seznam a musel jsem to upravit, neboť o ten program vůbec nestojím.
Tato otázka se tu občas objevuje → tak pár odkazů na zkušenosti dalších uživatelů:
poradte.cz/... ...
Já jsem ho nainstalovala a hned zase odinstalovala → vůbec mi nevyhovoval. Výchozí stránku si můžete nastavit v každém prohlížeči. Klidně si Seznam můžete nastavit ve Firefoxu, Pale Moon, Opeře, ...
Na Seznam, jeho prohlížeč i domovskou stránku začínám být pomalu alergický. Nepoužívám ho a jeho používání nemám ani v úmyslu, ovšem občas se kontaktu s ním nelze vyhnout. Toho Seznam okamžitě vzužije, aby se mi pokusil něco vnutit. Bez mého souhlasu mi mění nastavení internetu a násilím mi tu svojí stránku instaluje jako výchozí. Občas mi nainstaluje nějaký přiblblý doplněk, o který rozhodně nestojím. Nemám rád, když mi někdo něco vnucuje, takže za mě už z principu - Seznam ani náhodou!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.