Nejste přihlášen/a.
Prosím nejde mi ukládat na flash disk, píše to tam, že to lze někde nastavit, nevíte prosím kde a jak? Děkuji
Dobrý den, asi myslíte tzv. flashku v portu USB. Jde o PC nebo NTB? Kde to píše a co přesně to píše? Stahujete, kopírujete nebo přesouváte? Jak je velký ten soubor, resp. není větší než 4 GB? Jinde ta flashka normálně funguje? Do PC nebo NTB z ní soubory dostanete? Je na flashce ještě dost místa? Zdravím!
Není tam něco o formátování? No, patrně je flashka již poškozená.
Píšete, že už nějaký problém s flashkou byl dříve, tak pokud se Vám podaří obsah flashky zálohovat (dostat do NTB), tak ji potom zkuste znovu naformátovat. Některé flashky mají na svém těle "čudlík", kterým jdou uzamknout a odemknout - jestli to tam najdete, tak by mohl být problém zde. A jestli se nezdaří formátování, tak je asi flashka poškozená a to neopravíte.
Ano jde o tuto flashku a je to v NTB. Nejde tam nic, stáhnout ani zkopírovat a píše to, že to lze někd nastavit, ale nevím kde. Jsou to jen malé soubory. Dřív mi to nechtělo ani načíst uložené soubory..
O formátování ne, jen nastavení. Takže pokud mi půjde stáhnout data, aby se mi nesmazala, tak to mám zkusit naformátovat? To je asi jediná možnost že? Nikde se ani nastavit nedá, aby se na ten disk nemohlo zapisovat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.