Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gta san andreas - at400 letadlo

Od: basicallymarek odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer,

potřeboval bych poradit jeolikož už jsem opravdu zoufalej :D všichni víte asi jak v hangáru v Las Vegas je velké dopravní letadlo.. nevíte náhodou jak s ním zatáčet na zemi? resp. co přenastavit v nastavení? a také jak změnit trysky u stíhačky? :D Děkuji moc :D

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

šlo to myslím Q doleva a E doprava. A a D se letadlo naklánělo, W a S přidávalo a ubíralo, nebo to bylo naklánění dopředu a dozadu, teď nevím. Ale netuším, jestli jsem neměl přenastaveno podle sebe.

A nebo to bylo 7 a 9 na numerické klávesnici, případně 4 a 6, přiznávám, že už jsem to strašně dlouho nehrál, ale lítat mě tam strašně bavilo *smich*

hosman*

Přesně takhle si to taky pamatuju. A ještě, že u tý stíhačky se musí tak klávesa přidržet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]