Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se nemohu spojit na SKYPE

Od: jarinht® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,prosím o radu v následující věci.Já mám PC s win10 a kamarád s Vistama.Společně máme nainstalován program Skype,já pro 10 a on pro Visty.Po každé,když se spojíme pomocí Skype,mne program běží normálně,slyším jej i vidím,on mne jen vidí a neslyší mne.Mne program s jinými účastníky funguje bez problému.Prosím o radu v čem je problém.Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

0x

Asi má kámoš špatně nastavený Skype , -nástroje . nastavení -nast.zvuku -reproduktory tam si musí nastavit co používá a nezapomenout uložit použít. a pak ať to vyzkouší na zkušebním hovoru.

doplněno 16.01.18 16:07:

echo servis - zkušební hovor.

hodnocení

To jsme si asi nerozuměli.Já kámoše slyším,ale on mne neslyší.Stále mne tvrdí,že je porucha u mne,protože se s jinými úastníky s Vistama slyší.Myslí si,že je to vinopu mých win10.

bruter*
hodnocení

0x

Zda-li je to tak jak píšeš tak si nastav pořádně mikrofon a zkontroluj celé nastavení Skype.Mám také 10 a žádný problém.

hodnocení

mikrofon mám nastavený správně,protože zkušební hovor slyším a rovněž tak se domluvím s jinejma kamarádama.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]