Dobry den, Potřebovala bych pomoc ohledne Office 2016, koupila jsem si Notebook s Windows 10 Home. Měla jsem tam nabídku 30 dní zkušební verze kterou jsem využila a potom co mi vypršela mi to nabízelo předplatné ale odklikla jsem že ne a vše jsem mohla používat normalne (jen nějaké omezené funkce nebyly přístupné - automatické ukládání atd). Pak jsem ale po čase se přihlásila přes aplikaci Word k tomu svému účtu. Od té doby to na notebooku nefunguje - zkoušela jsem snad vše: odhlásit se a resetovat si Appku na iPadu, odinstalovat Office na notebooku, zkoušela jsem opravit ty potíže s kompatibilitou ale tam mi to psalo ze se to neopravilo... Uz nevim co jiného, jak to opravit a jediné co me napadá je dat notebook do továrního nastavení a založit si jiný účet... ale chci slyšet pro jistotu odbornější radu protoze vím ze dávat notebook do továrního nastavení nejak ničí systém a tak Předem moc dekuju za jakoukoliv radu
Přidávám se k těmto radám. Na domácí použití to naprosto vyhovuje.
Jen bych se rád zeptal, odkud máš info, ýe dát notas do továrního nastavení ničí systém. Ono to dání do továrního nastavení není nic jinýho, než reinstal systému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.