Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
Potřebovala bych pomoc ohledne Office 2016, koupila jsem si Notebook s Windows 10 Home. Měla jsem tam nabídku 30 dní zkušební verze kterou jsem využila a potom co mi vypršela mi to nabízelo předplatné ale odklikla jsem že ne a vše jsem mohla používat normalne (jen nějaké omezené funkce nebyly přístupné - automatické ukládání atd). Pak jsem ale po čase se přihlásila přes aplikaci Word k tomu svému účtu. Od té doby to na notebooku nefunguje - zkoušela jsem snad vše: odhlásit se a resetovat si Appku na iPadu, odinstalovat Office na notebooku, zkoušela jsem opravit ty potíže s kompatibilitou ale tam mi to psalo ze se to neopravilo...
Uz nevim co jiného, jak to opravit a jediné co me napadá je dat notebook do továrního nastavení a založit si jiný účet... ale chci slyšet pro jistotu odbornější radu protoze vím ze dávat notebook do továrního nastavení nejak ničí systém a tak
Předem moc dekuju za jakoukoliv radu![:) :)]()
Potřebovala bych pomoc ohledne Office 2016, koupila jsem si Notebook s Windows 10 Home. Měla jsem tam nabídku 30 dní zkušební verze kterou jsem využila a potom co mi vypršela mi to nabízelo předplatné ale odklikla jsem že ne a vše jsem mohla používat normalne (jen nějaké omezené funkce nebyly přístupné - automatické ukládání atd). Pak jsem ale po čase se přihlásila přes aplikaci Word k tomu svému účtu. Od té doby to na notebooku nefunguje - zkoušela jsem snad vše: odhlásit se a resetovat si Appku na iPadu, odinstalovat Office na notebooku, zkoušela jsem opravit ty potíže s kompatibilitou ale tam mi to psalo ze se to neopravilo...
Uz nevim co jiného, jak to opravit a jediné co me napadá je dat notebook do továrního nastavení a založit si jiný účet... ale chci slyšet pro jistotu odbornější radu protoze vím ze dávat notebook do továrního nastavení nejak ničí systém a tak
Předem moc dekuju za jakoukoliv radu
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
iz*
1x
To není problém s kompatibilitou. Poradím totéž, co Jethro → odinstalujte MsOffice a místo ní si vyberte některý kancelářský balík/....
Vedle Office, které je potřeba nainstalovat, lze používat webové aplikace. Např. Zoho Docs nebo – pokud máte účet Google – Dokumenty na Goog/....
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]