Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ako zlepiť USB

Od: sona* odpovědí: 9 změna:

Ahojte, prosím Vás, čím mám zlepiť USB. Mám kovový kryt a flašku zvlášť...bojím sa tam dať sekundové lepidlo.Je to 64 GB, tak by som to nechcela pokaziť.Vďaka

Ako zlepiť USB

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

8x

Dejte to do ruky nějakému známému elektrotechnikovi. Takhle od pohledu to na mě dělá dojem, že je to jen vyvyklaný kolík, který by šel nacvaknout zpět, ale přesně vám to řekne jen ten, kdo si posvítí dovnitř a zjistí, jak to bylo celé upevněné.
Většinou bývají tyto kolíky s kontakty napevno k tělu flashky, ale je možné, že Kingston si z toho udělal skládačku, aby se jim to lépe montovalo.

Ať se na to radši podívá nějaký zručný člověk se správnou baterkou *smich*

sona*
hodnocení

Ďakujem za radu. Z opačnej strany vidieť, že tá umelá hmota bola len prilepená lepidlom. Niečo ako chemopren len priehľadné.Mám také tri USB rôznej veľkosti, ani s jedným sa mi nič nestalo. A ja som si myslela, že sú spojené na tvrdo :D Ale možno to vyvolali tie nárazy kľúčov. Skúsim to ukázať lepšiemu odborníkovi.Vďaka

Keby s tým mal niekto konkrétnu skúsenosť, nechám si poradiť.

Ako zlepiť USB #2
still10k*

No musím konstatovat, že Kingston si tu montáž tedy hodně ulehčil *smich* Takhle nadivoko lepené, to opravdu zvládne průměrný domácí kutil, možná i ten sekundák by to udržel. Tedy pokud to nebude ten za dvacku od rákosky, ale nějaký normální. Jen bacha ať se to vlepí správně zpátky, abyste pak nemusela pro změnu dumat, jak to odlepit *smich*
Ono je vidět na tom plechu na těle flashky, že dostávala celkem zabrat, ty drážky jsou z nějakého nepoddajného portu a hrany mi připadají jaksi zvlněné. Trochu opatrnosti ke klíčům by možná neškodila ;)

hodnocení

4x

Já bych to asi radši přilepil Chemoprénem, zůstává přeci jenom trochu elastický. Když to bude vteřiňákem a náhodou to odskočí, může se situace opakovat a vnitřek vypadne a ztratí se, to se s chemoprénem nestane.

sona*
hodnocení

Ahojte všetci. Ďakujem za všetky rady, aj keď Vás osobne nepoznám, je to milé, že ste sa snažili poradiť, ako kto vedel.*klik*

Najviac sa mi zdal ten chemopren, takže som to skúsila a zatiaľ drží. Vymyslela som aj nejakú krytku na USB, aby to druhý raz nevypadlo...a keď sa odlepí dam sekunďák.

Krytku som vytvorila orezaním originálnej gumenej krytky na USB hub. a nevyzerá to až tak zle.

Ešte raz vďaka. USB funguje ako nové, 64 GB vrátených *hej*

Ako zlepiť USB #3
Ako zlepiť USB #4
still10k*
To jste opravdu zvládla sama? Jestli ano, tak smekám *pozdrav* Jste moc šikovná :)
sona*
hodnocení

Ďakujem pekne, nebolo to až také náročné a urobila som to aj na USB micro duo OTG, aspoň doň nevojde žiadny prach a je chránené. He, he, dám si to patentovať *haha*.

Ešte raz vďaka za každú radu, týmto uzatváram túto debatu.

Ako zlepiť USB #5

hodnocení

3x

Při troše šikovnosti se toho sekundového lepidla nemusíš bát.

Jak to vůbec drželo pohromadě dříve?

doplněno 16.01.18 08:12:

@sona: Podle dodaného obrázku to spraví 2-3 kapky vteřinového lepidla na té původně přilepené ploše. Obě lepené plochy před lepením dobře odmasti.

sona*
hodnocení

Nosím to na kľúčoch a dnes som tá elektronika proste vypadla. Mala som šťastie, že som ju našla pri dverách. Tak to chcem dať dohromady. Už si neičo také lepil sekunďákom?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]