Nejste přihlášen/a.
Dobrývečer,přispuštění instalace ovladače mob.tel. mě vyskočí tato hláška.prosím poraďte co stím
ptá se vás, zda chcete nainstalovat ADB a Fastboot. Nevím, jaké máte s telefonem úmysly, pokud vám jde o změnu ROM či recovery, odemknutí bootloaderu, tak stisknutím "Y" odsouhlaste instalaci, pokud nechcete, tak stisknutím "N" ji zakažte.
Možná bude potřeba zvolené písmeno potvrdit enterem.
na to nepotřebujete žádné ovladače, po připojení k počítači jen v mobilu zvolíte typ přenosu (přenos souborů, mediální zařízení...)
a v počítači se objeví buď jako vyměnitelný disk nebo jako mediální zařízení.
To co instalujete jsou ADB ovladače, pro váš účel nepotřebné.
Mám Xiomi redmi 4A a mám v něm mikro SD kartu a ta se mi nechce v PC zobrazit,zobrazuje se jen interní úložiště telefonu
Nevím, jak u tohoto mobilu, ale obvykle se po propojení USB kabelem objeví na mobilu otázka, jestli chcete mobil k počítači připojit. Obvykle funguje volba "Přenos souborů" a pak si automaticky PC doinstaluje co potřebuje a objeví se vám někde mobil jako 2 úložiště - paměť mobilu + SD karta.
zkusil bych si tedy půjčit kabel , nabíjecí datový ,od sousedů třeba.
Mělo by to být jak popisuje mikihans.
Napadá mě ještě jedna věc, pokud nefunguje MTP vůbec. Vím, že mi to taky občas zlobilo, nemohl za to telefon, ale windows. Byl problém s ovladačem MTP a musel se ručně vybrat druhý. Zkusím nahrát video jak na to.
myslel jsem, že MTP funguje, ale nezobrazí SD kartu. Pokud nefunuje vůbec, mělo by to snad vyřešit to, co pošlu.
Mobil musí být k počítači připojen v režimu Přenos souborů (MTP), kliknete pravým tlačítkem na "Počítač"a vyberete spravovat. V tom správci zařízení se to může jmenovat i jinak (viděl jsem např. název Android), v každém případě by to mělo být v sekci přenosná zařízení. Kliknete pravým a dáte aktualizovat ovladač. Po vybrání druhého ovladače mi to hned začne fungovat správně.
Neděste se, že mi to ukazuje jen vnitřní paměť, ve svém mobilu paměťovou kartu vloženou nemám.
Tak to se omlouvám, že HTC funguje jsem přehlédl.
Potom se obávám, že nedokážu poradit. Pokud jiný mobil funguje a tento na MTP ne, bude pravděpodobně problém v samotném mobilu. Pro jistotu vyzkoušejte ještě na jiném počítači, ale asi to bude to samé.
Určitě není potřeba nic speciálního instalovat ani nastavovat v mobilu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.