Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde Wifi na 1 noťasu

Od: ivy5® odpovědí: 8 změna:

o5 mi nejde několik dní wifi na noťasu ,všude jinde jde ,jednou už se mi to stalo poradili vypnout síť a pomohlo to ,ale už vůbec nevim jak jsem to udělala,to co jsem našlo hlásí že žádná není zaplá -poradíte prosím znovu?

doplněno 15.01.18 17:07:

nic tady nepomáhá : poradte.cz/...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Kliknout vedle hodin na symbol wifi , vyjede okno kde je nahoře možnost wifi vynout. Před novým zapnutím odfajfkovat " připojovat automaticky" . Po zapnutí by měl symbol wifi animovat připojování a připojit se. Pokud ne, zkusit restart počítače. V další fázi vyloučit chybu routeru. Zkusit připojit jiný počítač nebo mobil s wifi. Kdyby byl problém i na jiných zařízeních , vytáhnout trafo routeru na pár minut ze zásuvky aby se musel znovu pripojovat.
hodnocení

jakl jsem psala -všude jinde po domě nám wifi jde ,jen v tom jednom (dobrém) noťasi ne ,sdamozřejmě tam mám že se má připojit automaticky ,ale pořád má přes sebe křířžek že není k dispozici žíádnmé připojení :(.Přitom když se kouknu na možnosti sítě tak tam tuto naši wifi vidím -co ještě mohu udělat?

Když nic nepomůže, pak jedině zjistit jaký wifi adaptér je v notebooku a instalovat znova ovladače. Musela bys ale napsat přesný tip notebooku ze zadního štítku, nebo si to sama dohledat na výpisu zařízení.

Na desítkách stačí kliknout na lupu v levém dolním rohu a napsat wifi. Vyskočí ti - změnit nastavení wifi. V dalším okně pak je i možnost načíst údaje o zařízení.

Máš tam i ten režim letadlo, který tě myslím zlobil minule.

doplněno 19.01.18 14:03: hsnet.cz/...
Tady je popis jak se dostat k nastavení sítě ve Win7. Myslím že by tě to mělo zajímat asi tak k bodu 6 Dál už je popisovane nastavení konkrétního distributora internetu.
hodnocení

děkuji -bohužel 10tam neni ale 7 ,je to Lenovo Idealpad Y570

vojtal*

Bylo by možné zaslat screenshot daného problému?

ladinpraha*
hodnocení

0x
Restartuj wifi router. Vytahni ho na minutu ze zasuvky.
hodnocení

to nbemůže pomoci když píšu že všude jinde -jiný noťas a mobily nám wifi normálně jde

111®

vidíte vůbec ostatní sítě v okolí?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]