Nejste přihlášen/a.
o5 mi nejde několik dní wifi na noťasu ,všude jinde jde ,jednou už se mi to stalo poradili vypnout síť a pomohlo to ,ale už vůbec nevim jak jsem to udělala,to co jsem našlo hlásí že žádná není zaplá -poradíte prosím znovu?
nic tady nepomáhá : poradte.cz/...
jakl jsem psala -všude jinde po domě nám wifi jde ,jen v tom jednom (dobrém) noťasi ne ,sdamozřejmě tam mám že se má připojit automaticky ,ale pořád má přes sebe křířžek že není k dispozici žíádnmé připojení .Přitom když se kouknu na možnosti sítě tak tam tuto naši wifi vidím -co ještě mohu udělat?
Když nic nepomůže, pak jedině zjistit jaký wifi adaptér je v notebooku a instalovat znova ovladače. Musela bys ale napsat přesný tip notebooku ze zadního štítku, nebo si to sama dohledat na výpisu zařízení.
Na desítkách stačí kliknout na lupu v levém dolním rohu a napsat wifi. Vyskočí ti - změnit nastavení wifi. V dalším okně pak je i možnost načíst údaje o zařízení.
Máš tam i ten režim letadlo, který tě myslím zlobil minule.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.