Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyjmutí gifu z webové stránky

Od: wydra® odpovědí: 9 změna:

Poradíte mi prosím, jak z vlozeného linku vyjmu a uložím ten animovaný gif?

rimanka.blog.cz/...

Kdyz ho uložím, hláška "klikni na plné rozlišeni"nefunguje.

imageproxy.jxs.cz/...

Mám někde chybu v nastavení nebo to jen neumím?

Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Přímo na té první stránce na obrázek pravé tlačítko myši a ULOŽIT OBRÁZEK JAKO... bez problému se uloží (Chrome).

hodnocení

Ano, uloží se, ale už neni animovany! :(

still10k*
hodnocení

7x

I ve Firefoxu to jde to normálně, kliknout na obrázek pravým myšidlem a zvolit "Uložit obrázek jako"
nd06.jxs.cz/...
webshare.cz/...

tomas11*

Zrovna tak dobře to jde i v IEprohlížeči.

doplněno 15.01.18 13:09:

aha v PC funguje , když jej vložím sem tak ne :(

doplněno 15.01.18 16:50:

ivzez - děkuji za info.;)

Vyjmutí gifu z webové stránky
iz*

Sem lze vložit obrázky jenom ve formátu JPG, ostatní formáty se převedou na JPG.

hodnocení

Tak to nechapu. Kdyz kliknu na ten vas ulozeny, je animovany. Kdyz to ve FF ulozim "jako" u sebe, nejde to. Kde delam chybu?

iz*
hodnocení

4x

Wydro, z webové stránky může obsah (včetně obrázku) vyjmout (odstranit) pouze její provozovatel. Návštěvník může obrázek jenom zkopírovat (uložit do PC).

Obrázek s hláškou "Klikni zde pro plné rozlišení" používá Blog.cz jako ochranu obrázků. V některých prohlížečích se hlášku podaří "obejít", v jiných ne (např. mně ve Firefoxu to nejde).

Teď už máte problém vyřešen. Ale pokud na podobný problém narazíte někde jinde, zkuste jako "první pomoc" použít jiný prohlížeč.

hodnocení

Děkuji za vysvetleni, doplneni. Pomohlo mi to. Stale se neco ucim!

hodnocení

DĚKUJI VŠEM za snahu a ochotu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]