Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boot menu

Od: petrzelka odpovědí: 5 změna:

kde najdu klávesu return enter to neni

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

esc

doplněno 14.01.18 14:52:

Co prosím chcete udělat? Return = návrat... Chcete-li uložit a ukončit bios, pak F10... ale ono return-zpět je ESC.

doplněno 14.01.18 15:30:

Mám dvě připomínky

1) pokud někdo neumí v biosu nic udělat, něco provede, odstřelí si celý PC a brečí

2) k tomu esc - je to návrat z nějaká podsložky o krok zpět - tj. return... takto jsem to pochopil, že někam vlezl a není schopen se vrátit na základní nabídku biosu

petrzelka
hodnocení

hmm...esc mi pc pise ze je ukonceni

Na úvodní stránce Bios máš většinou vysvětlivky k pohybu v menu. Enter většinou potvrdí volbu a F10 je uložit změny a odejít.

Pro pořádek (tazateli to asi nepomůže): Return je návrat, ale ve smyslu návratu na začátek (nového) řádku. Nikoliv Escape. Podívejte se na klávesnici u počítačů Mac, kde je klávesa Return a k čemu slouží. Odpovídá klávese Enter na hlavní klávesnici PC.

beri49*
hodnocení

0x

Doporučoval bych návštěvu někoho, kdo zná problematiku. Jestli se ptáte na takovou věc, je jasné, že o tom víte ho*vno. Než dodrbat PC za několik tisíc, raději investovat pár stovek do odborného zásahu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]