Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
vím, že služba Google Photos umožňuje ukládání fotografií do určitého rozlišení a stejně tak i videí, aniž by tyto soubory zabíraly místo na Google Disku. Zajímalo by mne, zda je možné nahrát do služby Google Photos nějaký film (třeba z DVD, které jsem legálně zakoupil) aniž bych tím porušil podmínky používání služby Google Photos.
Tj. zajímá mne, zda není v podmínkách služby uvedeno, že tam mohu například uchovávat pouze videa, která jsem sám vytvořil apod.
Podmínky užívání /... ani nápovědu k Fotkám/... sem kopírovat nebudu. Jestli podmínkám a nápovědě správně rozumím, můžete uchovávat i své zálohy (např. z CD/DVD), ale sdílet byste měl jenom vlastní videa či fotky (případně díla, k jejichž sdílení dal autor souhlas).
Článek ke službě Google photos: Mnoho povyku pro /... (Lupa, 2015).
Ještě jeden článek: Fotky Google &nda/... (FotoGuru.cz, leden 2016)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.