Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google Photos - podmínky používání služby

Od: accura odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

vím, že služba Google Photos umožňuje ukládání fotografií do určitého rozlišení a stejně tak i videí, aniž by tyto soubory zabíraly místo na Google Disku. Zajímalo by mne, zda je možné nahrát do služby Google Photos nějaký film (třeba z DVD, které jsem legálně zakoupil) aniž bych tím porušil podmínky používání služby Google Photos.

Tj. zajímá mne, zda není v podmínkách služby uvedeno, že tam mohu například uchovávat pouze videa, která jsem sám vytvořil apod.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Podmínky užívání /... ani nápovědu k Fotkám/... sem kopírovat nebudu. Jestli podmínkám a nápovědě správně rozumím, můžete uchovávat i své zálohy (např. z CD/DVD), ale sdílet byste měl jenom vlastní videa či fotky (případně díla, k jejichž sdílení dal autor souhlas).

Článek ke službě Google photos: Mnoho povyku pro /... (Lupa, 2015).

doplněno 15.01.18 16:23:

Ještě jeden článek: Fotky Google &nda/... (FotoGuru.cz, leden 2016)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]