Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prohlížeč a problém

Od: planetka* odpovědí: 4 změna:

Mohu mít více prohlížeču,mám Edge,a Maxthon Cloud Browser.Zpomaluje počet prohlížeču v PC něco?Dík všem za odpověď-Hezký den

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Není problém mít v PC více prohlížečů. PC zpomalují pouze když jich máte více zapnutých, spuštěných. Jinak jsou to pouhá data na disku.

hodnocení

3x
Počítač nemůže zpomalit něco, co neběží. Pokud budeš mít instalovaných třeba 10 prohlížečů ale spuštěný bude jen jeden nebo dva tak k žádnému zpomalení nedojde. Sám mám 2xOperu, Maxthon,Firefox,PaleMoon , Chromodo a ještě asi 2 další. Když si zmáčkneš současně ctrl+alt+del a vybereš správce procesů najdeš seznam všeho co je v počítači aktivní a kolik % výkonu a paměti ti to ubírá. Osobní tip na závěr - většina virů v internetu je psána pro nejčastěji používané programy. Internet Explorer a Edge jsou skoro v každém počítači a proto je lepší se jim vyhnout. V minulosti se mi mnohokrát stalo že , když už antivir něco v počítači zachytil, našel to ve složce IEcache což je úložiště Internet Exploreru. Proto má v mých počítačích Explorer i Edge utrum. Včetně zákazu připojení na internet ve firewallu.

hodnocení

1x

Pro doplnění – u Maxthonu lze zobrazit (já ho mám nastálo) dole stavový řádek, na něm běží rychlost stahování, repro, velikost stráky a zatížení procesoru. Nastaví se v malém okně nastavení prohlížeče > zobrazení > stavový řádek.

planetka*
hodnocení

Dík za odpovědi Všem-Hezký večer:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]