Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
řeším už delší dobu problém s notebookem a mobilem, první den se mi k sobě přes USB napojili, nemusela jsem tedy přendavat soubory přes bluetooth, což bych možná dělala týden - i když ten první den jsem tolik hudby atd. neposílala - spíš zkušebně, ale potom další dny, kdy jsem to chtěla opakovat sice udělal takový ten zvuk jako kdyby se opět připojil, ale pouze se nabíjí, přitom na mobilu je napsáno System android USB na přenos souborů - Účel připojení přes USB - Přenos souborů...tak teď babo (poraďte) raď...Nemůže mi někdo přes printscreen poradit jak postupovat, abych docílila opět připojení mobilu přes notebook za účelem usb přenosu - já totiž notebookům a technice obecně rozumím jako koza petrželi (i když některé věci kupodivu technicky zvládám, ale tohle je pro mne asi vyšší klučičí). Mobil je UMAX VisionBook P55 LTE Pro a notebook je LENOVO s win. 8.1. Kdyby tu byl nějaký radící PC nadšenec, budu moc ráda. Děkuji a pěkný zbytek víkendu přeji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.