Nejste přihlášen/a.
Nemám dlouho nový notebook, klávesnici a sluchátka. Teď jsem k němu dostala velký monitor. Jak se to dělá, abych nemusela všechno vypínat na 2 -3 hodiny, když od něho odejdu. Vadí mi svítíci monitor. Vypínat a přihlašovat se 3x za den nechci, režim spánku nefunguje dobře, budí se při každém závanu vzduchu. Mohu ho nechat zapnutý a vypnout pouze monitor? Nepokazím si ho? A může takhle existovat i přes noc? Děkuji a přeji krásnou neděli.
Dobrý den, monitor i NTB jsou stavěny na dlouhý provoz, tak jim to nevadí. Můžete vypínat jen monitor nebo na něm můžete stáhnout obraz do tmava či si můžete zapnout spořič obrazovky (třeba jen ten černý). U toho NTB je doba užívání závislá na baterii, ale pokud ho máte doma, tak je jistě v zásuvce (přes adaptér), tak na baterii nejede a "neumře". Zdravím!
Nemáte zač.
To mi dáváte těžký úkol. Nikde se mi hybernace nenabízí. Jen Režim spánku, Vypnout a Restartovat. Já jsem hodně slabý uživatel. Ale zaujalo mě, že bych nemusela otevírat notebook, stačilo by jen tlačítko. Jestli ano, pokusím se to najít, protože mám malý stůl a pc mám zasunuty cca 1/3 pod monitorem. Musím ho povytáhnout, abych ho otevřela a dosáhla na vypínač. Pochopila jsem to dobře?
Mám Win.10, ale s tím tlačítkem, to je hodně těžká otázka. Jak vypadá? Co je na něm? Nikdy jsem ho nepotřebovala a nejspíše ani nepoužila.
Zapnutí hybernace:
V Ovládacích panelech (nebo v Nastaveni) najít položku "Napájení". Je možné i kliknout na "lupu" v levo dole a nasat tam "napájení" a z nabídky vybrat nastavení.
Tam je nabídka co se má stát při stisknutí tlačítka zapnutí, spánku a při zavření víka. Doporučuji při zavření víka vybrat hybernaci - potom nemusíte hledat žádná tlačítka (zavřením víka se uvede notebook do hybernace, a po otevření víka se tlačítkem pro zapnutí, bez přihlašování uvede do stavu před zavřením víka).
Na tlačítko zapínáni je dobré nastavit "vypnutí", a na tlačítko spánku, "spánek".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.