Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje mi v mém počítači a Tube Catcher!

Od: daliborosoha odpovědí: 1 změna:

Dobrý den potřeboval bych poradit přestal mi v mém počítači fungovat program na stahování videosouborů a Tube Catcher! Už jsem zkoušel spoustu věcí od odinstalování původního programu stažení nové verze aktualizace nového programu a Tube Catcher verze 3.8.9000-studio Suite-Ds NET Corp.2014 a ani toto nepomohlo Dal jsem zkontrolovat anitivirem celý počítač a v tomto programu mi to žádnou chybu nenašlo pouze chyby v síti! Soubor mi to stáhne v nějakém neznámém programu video-Part 2 který nelze přehrát! Při stahování už mi to nenačítá tu tabulku s odpočtem času tedy sekundy kdy si vyberu videosoubor a kliknu na stáhnout to už nedělá a nevím proč místo toho se mi zobrazí připraven a pak jen mi to ukáže No litle a soubor se mi stáhne na plochu jako video Part 2. Poradte mi co s tím mohu udělat nepomáhá ani restart počítače! Jak tento program mohu znovu obnovit tu jeho funkci? Už jsem odesílal i hlášku o chybě správcům tohoto programu snad se to v pořádku jim odeslalo dával jsem tam i svůj meil ale zatím žádná odpověd od nich! Ostatní programy v mém počítači fungují tak jak mají v čem může tedy být problém? Co mohu udělat abych funkce u tohoto programu znovu obnovil? Předem vám děkuji za vaši odpověd a s pozdravem Dalibor! pro přesnost uvádím že používám prohlížeč Google Chrome.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Není pravidlem,že nejnovější aktualizace jsou nejlepší.Já používám verzi 3.8.4272 s Firefoxem a žádný problém.Akorát při kopírování url musím odmáznout "s" v https.
doplněno 13.01.18 19:45:

To,zda se stahovaný soubor uloží na plochu nebo někam jinam si nastavujete Vy.

A v jakém formátu se uloží,to záleží také jen na Vás.

Zkuste proběhnout nastavení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]